După o poveste de iubire ce a durat 25 de ani, solistul trupei Holograf a decis să se despartă de femeia cu care are copii. Acum, Dan Bittman a ajuns la sapă de lemn. Cum a sărăcit artistul după despărțirea de Liliana Ștefan vom afla în cele ce urmează.

Dan Bittman a ajuns la sapă de lemn

Au trăit o frumoasă poveste de iubire care a durat 25 de ani. Dar iată că soarta i-a vrut, până la urmă, despărțiți. Din păcate, ruptura de femeia cu care și-a creat o familie l-a dus la sapă de lemn pe Dan Bittman. Cântărețul, care în pandemie nu prea a avut concerte, a mărturisit că nu mai are avere.

Dan Bittman susține că despărțirea de Liliana Ștefan s-a produs din cauza lui. Acesta susține că vina îi aparține și că iubita lui nu l-a mai putut ierta, de data aceasta. Așa că au decis să își separe drumurile. Pentru că fiii lui au rămas cu mama lor, Dan Bittman le-a lăsat și toată averea agonisită.

”Sunt un om foarte sărac. Am lăsat tot. Tot. I-am lăsat tot Lilianei când am plecat și am plecat. Nu am nevoie de nimic, pentru că zidurile nu înseamnă nimic. Eu cu ea am avut un proiect, a durat 29 de ani sau cât a fost. Toată dragostea, toți copiii și tot ce a fost s-a întâmplat acolo, iar eu nu am nevoie de nimic din toate lucrurile. Apartamente, case, tot, tot, tot, am lăsat și am plecat”, a povestit Dan Bittman în cadrul unei emisiuni TV.

Cum a sărăcit Dan Bittman după despărțirea de Liliana Ștefan

Cu toate că a plecat de acasă, solistul trupei Holograf nu a rămas pe drumuri. Acesta a mărturisit că locuiește într-un vechi apartament care a fost al lui, în trecut. Acesta are suficient spațiu pentru a îi găzdui pe copiii săi pe care și-i dorește alături, ori de câte ori își doresc ei.

”Acum stau într-un apartament care a fost al meu cândva, dar în care am reușit să negociez să un plătesc vreo 20 de ani chiria. Fiind mai mare apartamentul respectiv, pot veni și minorii la mine, pentru că sunt mai multe camere și atunci putem sta cu toții. Îl aștept și pe Alex să vină, l-am covins acum să vină să doarmă din când în când la mine. Deci nu mai am nimic”, a mai spus Dan Bittman.

Dan Bittman nu e ahtiat după bani

”Nu asta a fost bogăția mea, nu m-au interesat banii și nu mă interesează nici acum. Am suficienți cât să trăiesc bine, să vin la emisiuni. Nu mă interesează banii, decât atât cât să trăiesc bine și civilizat”, a adăugat îndrăgitul cântăreț. coral