Prezentatorul de televiziune Dan Capatos si-a spus parerea despre participarea lui Jojo si a lui Paul Ipate la concursul Asia Express, de la Antena 1.

Jojo si Paul Ipate au format una dintre perechile de vedete care au concurat la Asia Express in sezonul al doilea, show care a fost castigat de CRBL si Oase. Jojo si Paul Ipate au fost nevoita sa se retraga din competitie din cauza unor probleme de sanatate pe care le-a avut actorul.

Dan Capatos a invitat in emisiunea sa de la Antena 1, Xtra Night Show, finalistii concursului. De cand a inceput sa fie difuzat sezonul 2 Asia Express la Antena 1, Dan Capatos a invitat in emisiune aproape toti participantii la concurs. Pe canapeaua de la Xtra Night Show nu au stat insa Jojo si Paul Ipate. Dan Capatos si-a spus parerea despre participarea lui Jojo la competitia respectiva.

„Voi nu a trebuit sa purtati o masca, sa jucati un rol cum am vazut pe la alte echipe. Am tot vazut aici pe parcursul emisiunii. Nu mi-a placut atitudinea lui Jojo in toata aceasta cursa. Mie unul nu mi-a placut. Nici Paul nu a venit aici, saracul, a avut numai bile albe. Jojo nu si-a aparat imaginea, si-a cam distrus-o. Fiecare cu strategia lui”, a spus prezentatorul Xtra Night Show, potrivit viva.ro.

coral