Dupa ce George Burcea a postat ieri un mesaj extrem de controversat pe contul lui de Facebook in care se ia de Dan Capatos, prezentatorul de la Antena 1 nu a mai stat pe ganduri si a maturat pe jos cu sotul Andreei Balan! Capatos a fost deranjat de faptul ca Burcea a spus ca asi cumpara droguri din banii lui si ca nu trebuie sa dea explicatii nimanui. Intr-o nota de ironie specifica, moderatorul de la Xtra Night Show l-a facut pe sotul Andreei Balan sa-si inghita vorbele!

Dan Capatos a reactionat, dupa ce George Burcea s-a luat de el in mesajul pe care l-a postat ieri, pe contul lui de Facebook. Prezentatorul de la Antena 1 a maturat pe jos cu sotul Andreei Balan si i-a spus cuvinte grele, dupa ce acesta a scris ca isi cumpara drogurile din banii lui si ca asta nu este treaba nimanui.

Capatos a mentionat, in emisiunea lui, faptul ca Burcea putea sa omoare pe cineva in timp ce a condus sub influenta cocainei si putea ajunge la un episod similar ca cel cauzat de Mario Iorgulescu.

„Avand in vedere ca era o replica extrem de interesanta pe care i-a dat-o Andreei intr-un rand… ca el acuza oamenii… Ba! Vezi ca te-au turnat ziaristii la Politie… A avut un moment si a zis: Nu! Andreea! Dincolo de asta, care este cea mai dura parte din mesaj, zice ca de ce va intereseaza, ca mi-am cumparat din banii mei… Bai, nebunica! Te-au prins la volan (…) Cand te prinde la volan, esti mucles pe viata! Tu puteai sa omori pe cineva. La modul real! Ce sa vezi? Tocmai s-a intamplat acum 3 luni! Unu drogat a omorat un alt om! Asa ca da, ne intereseaza! Poti sa tragi roabe de cocaina, dar mergi pe strada! Avem exemplificarea la baiatul lui Gino! L-a bagat pe Gino in pamant cu momentul ala…Poate trecea fiul meu trecea prin fata masinii si tu il vedeai ca pe Pokemon! Ne intereseaza ca aceste controale sa fie de sute de mii de ori mai dese”, a mai spus Dan Capatos la Xtra Night Show.

coral