In minutul 24 al meciului dintre Liverpool si Tottenham, la Madrid, o tanara aproape goala a intrat pe teren. Presa din intreaga lume a scris despre gestul tinerei, iar acum, Dan Negru a explicat gestul tinerei, dezvaluind o propunere inedita pe care a primit-o de curand.

Diupa ce i-a dat follow lui Kinsey Wolanski, prezentatorul tv a marturisit in mediul online ca blondina a intrat in teren tocmai pentru a atrage atentia presei, ea fiind protagonista unui show tv de acest fel. Se pare ca Dan Negru a primit propunerea de a prezenta un astfel de format, insa a refuzat.

"I-am dat si eu follow lui Kinsey Wolanski, blonda care a intrat aproape goala pe teren la finala de Champions League. Conturile ei de social media au crescut brusc cu cateva sute de mii de urmaritori. I-am dat follow pentru ca si eu am primit oferta sa prezint un format de tv in care protagonistii/concurentii trebuie sa faca orice ca sa ajunga in atentia presei cateva minute. Orice e permis. Castigatorul ia premiul cel mare! Sunt tari in care showul se difuzeaza si cand ii mai vedeti pe unii ca fug pe teren in timpul meciurilor televizate sau ca fac orice sa atraga atentia presei cateva minute, e posibil sa fie concurentii acestui reality. Sigur s-or gasi si la noi nebunii. Si sigur va fi unu’ care sa-i prezinte. Eu am refuzat ! ", a scris Dan Negru pe retelele de socializare.

coral