Dan Petrescu a vorbit despre motivele care l-au făcut să revină la CFR Cluj. Antrenorul a spus că i-a plăcut viaţa la Cluj şi a dezvăluit că s-a gândit la un moment dat chiar să îşi achiziţioneze o casă în Ardeal.

”Tu cum te-ai simţi acasă? Bine, relaxat, fericit. Conştient că e mult de muncă şi că trebuie să facem treabă, rezultate, cum la CFR au fost mereu.

În momentul când m-a sunat patronul de la CFR să-mi zică să-mi fac bagajul, să vin la Cluj, să mă întorc acasă am fost fericit, dar nu mă aşteptam să mă întorc aşa repede. Eram sigur că mă voi întoarce într-o zi aici, pentru că m-am simţit excelent. Mi-am făcut prieteni, am vrut să-mi iau casă, să mă mut aici. Nu mă aşteptam că mă voi întoarce aşa repede”, a declarat Petrescu, citat de telekomsport.ro.Dan Petrescu va bifa a treia experienţă ca antrenor principal la CFR Cluj.

Tehnicianul a mai pregătit echipa campioană între iunie 2017 şi februarie 2018 şi între martie 2019, când a revenit din China, unde plecase în vara lui 2018, şi noiembrie 2020.

Pe banca tehnică a lui CFR Cluj, Dan Petrescu a câştigat trei titluri şi a bifat două participări consecutive în grupele Europa League, prima încheiată în şaisprezecimile competiţiei, unde echipa ardeleană a fost învinsă de Sevilla, graţie golului marcat în deplasare, formaţie care ulterior a şi câştigat competiţia.

coral