Celebra stilista Dana Budeanu a pornit un atac la adresa celor ce își doresc interzicerea mărțișoarelor în școli. Aceasta inițiativă a fost adusă în discuție de către cei de la nivel înalt în ultimele zile. Măsură se dorește să fie aplicată în condițiile în care România se luptă cu pandemia de coronavirus.

Dana Budeanu i-a umilit într-o postare de pe Facebook pe cei care au de gând să pună în aplicare acest plan. 

Cum i-a atacat Dana Budeanu pe cei ce vor să interzică mărțișoarele în școli

Controversata creatoare de modă nu este la prima reacție de acest gen față de autorități când vine vorba despre pandemia de coronavirus. Masurile luate de aleșii țării au fost adesea criticate de către aceasta în nenumărate rânduri. Din cauza pandemiei de coronavirus, în unitățile de învățământ din țară s-a pus problema de a fi interzise mărțișoarele și florile. Celebra stilistă Dana Budeanu a pornit un atac la adresa celor care își doresc ca acest lucru să se întâmple.

”Vor să vă fure viața din voi…iubirea…zâmbetul…orice bucurie…asta este tot ceea ce se întâmplă… Cine? Cum cine? Ei…acești nefericiți fără de căpătâi, fără de Dumnezeu, fără de suflet…

E războiul celor care au ales frica, moartea, tristețea, mărginirea, mediocritatea, ipocrizia, jegul, ura…nu-i știți? Nu-i vedeți? Sunt lângă voi! Sunt deasupra voastră, par că vă conduc!

De ce vă conduc? De ce ascultați de tot ceea ce nu sunteți? De ce trăiți după ceea ce vă spun acei care nu simt nimic? De ce vă mințiți? Pentru cine? E războiul bulelor de ratați împotriva celor liberi, frumoși și realizați! E războiul neterminaților ce vor să vă termine! E războiul celor ce se mint, al celor ce dezmint că simt…

Faceți liniște…nu mai ascultați pe nimeni! Ascultați-vă! Ce auziți? Adevărul…care este cu totul altul decât tot ceea ce e în jur! Ieșiți din turmă…din bulă…din frică…din ură. Râdeți …trăiți…iubiți…simțiți…?”, a scris Dana Budeanu pe Facebook.

Cine este Dana Budeanu

Dana Budeanu este o celebra stilistă și creatoare de modă din România. Aceasta s-a făcut remarcată în mediul online, după ce a părăsit emisiunea “Vorbește lumea”, de la PRO TV, unde avea o rubrică.

Stilista a fost căsătorită cu fiul fostei prezentatoare Delia Budeanu, și a nu mai puţin celebrului jurnalist politic Radu Budeanu. În ciuda vârstei pe care o are, Dana Budeanu este o prezență apreciată în rândul bărbaților din lumea mondenă.

Dana Budeanu a studiat la Royal Holloway of London marketing-management, apoi a făcut un master în European Business la London School of Economics. Doctoratul şi l-a dat la University College London în integrare europeană. Indiferent de repliciile acide cu care aceasta ne-a obișnuit, Dana Budeanu rămâne un designer extrem de talentat şi apreciat. Cu o viaţă cel puţîn tumultoasă aceasta a reuşit să se facă apreciată şi iubita de foarte mulţi romani.  coral