Dana Budeanu ia la rost vedetele infectate cu COVID-19. Celebra creatoare de modă a avut o reacție extrem de tranșantă la adresa vedetelor ce au declarat public că au avut coronavirus. Odată cu încheierea contractului cu Pro TV, stilista și-a început activitatea în mediul online.

După pauza pe care a avut-o și pe Youtube, Dana Budeanu a revenit în forță.

Dana Budeanu ia la rost vedetele infectate cu COVID-19

În cel mai nou clip încărcat pe contul ei de Youtube, creatoarea de modă atacă vedetele din România care au declarat public că au fost diagnosticate cu COVID-19.  În stilul caracteristic, Dana Budeanu a făcut o serie de comentarii tăioase la adresa unora din cele mai cunoscute celebritati din țara noastră.

Designer-ul le considera pe acestea “gunoaie” și crede că prin cele spuse la televizor au stârnit panica în societate.

„Vedetele nu se mai ocupă cu ce au ele de făcut, ci cu testarea pozitivă, ulterior să vorbească la televizor de această „boală”. Că să fiu directă, toți cei care ați făcut asta oriunde sunteți niște nenorociți. Asta înseamnă să te prostituezi la propriu pentru orice. Voi nu ați făcut un rău imens acestei societăți, voi ați făcut o crimă împotriva tuturor celor care se uită la voi. Ăia care ați luat bani și care acceptat să faceți aceste parteneriate pe boală, ați indus o panică de nedescris care a îmbolnăvit minți și suflete.

Nu ne interesează că sunteți voi bolnavi. Nu vă e rușine? Să contribuiți la panica în rândul oamenilor care și așa sunt loviți de incompetența celor care ne conduc, care și-au pierdut job-urile, care nu știu încotro s-o ia. Voi ați călcat în picioare tuturor oamenilor care v-au văzut. Nu există să faci asta! Toți cei care ați făcut asta sunteți niște gunoaie. Oamenii sunt speriați, nu știu care e adevărul”, a spus Dana.

coral