Putina lume stie ca Dani Otil are un frate cu patru ani mai mare decat el. Prezentatorul TV a vorbit despre relatia cu el si a povestit cateva dintre amintirile pe care cei doi le-au facut impreuna.

„Eu cu frate-miu eram… eu nu stiu cum am putut sa rezistam in aceeasi camera fara sa ne omoram. Dupa relatia s-a super sudat. E cu patru ani mai mare. Eu nu sunt prieten cu frate-miu pe Facebook. Ce oi fi eu asa salbatic? (…) Ar trebui macar sa ii accept cererea de prietenie. Pentru mine, el a facut cele mai importante lucruri in viata mea. El m-a invatat sa fumez, el m-a batut sa ma las!”, a spus Dani Otil.

Ce salarii au Razvan Simion si Dani Otil la Antena 1

Formeaza o echipa redutabila de foarte multi ani si sunt plini de energie inca de la primele ore ale diminetii. Ravan si Dani sunt adevarate vedete media si, fireste, orice amanunt legat de cariera lor sau de viata personala devine extrem de interesant pentru cei care ii urmaresc.

Fireste, atunci cand este abordat subiectul ”salariu” totul devine si mai incitant. Potrivit informatiilor furnizate de eva.ro, Dani Otil – care a avut o relatie cu Mihaela Radulescu – si partenerul lui de emisiune, Razvan Simion – partener de viata al Lidiei Buble – ar avea un salariu de aproximativ 10.000 de euro fiecare.

Iar aceasta suma era vehiculata in urma cu mai multi ani, ceea ce ne face sa presupunem ca Razvan si Dani se bucura, acum, de castiguri financiare si mai mari.

coral