Dani Otil si Gabriela Prisacariu traiesc o frumoasa poveste de dragoste si se inteleg foarte bine. Se pare ca prezentatorul de la Antena 1 vrea sa se aseze la casa lui, iar Mihai Bobonete ar fi parintele spiritual. Cei doi sunt foarte buni prieteni si se stiu de multi ani.

“Pentru ca ne stim de cand mancam carnaciori in bucataria lui minuscula… Pentru ca jucam fotbal uneori… Pentru ca am lesinat de ras si cand avea o teava in plaman, in spital… Pentru ca venea la Neatza si ne incarca pe toti ca o baterie externa… Pentru ca ia rasul in serios…”, a afirmat Dani Otil, referindu-se la prietenul sau, Bobonete. Actorul a reactionat imediat: “Multumesc, finule!”.

Raspunsul lui Bobonete poate fi interpretat ca prezentatorul de la Neatza si iubita lui, Gabriela, s-ar pregati sa faca marele pas. Ceea ce nu ar fi deloc ciudat, pentru ca cei doi se inteleg foarte bine, ba chiar Dani a dus-o pe blondina la Resita, acasa la parintii sai.

Gabriela Prisacariu, admirata si controversata

Gabriela Prisacariu a fost una dintre cele mai admirate, dar si controversate concurente de la Supermodels by Catalin Botezatu. Desi a fost remarcata de la inceput pentru frumusetea ei, Gabriela si-a atras destule antipatii din cauza caracterului ei.

“Barbatii cauta in general femei proaste. Pana acum nu mi-am gasit jumatatea si nici nu caut. Am fost cu barbati care mi-au dat papucii pentru ca s-au gandit ca sunt si frumoasa si mai am si ceva in cap, asa ca inainte sa ii parasesc eu, au preferat sa faca ei pasul asta”, spunea tanara despre barbati in urma cu ceva timp.

Gabriela Prisacariu a studiat la Facultatea de Drept, in cadrul Universitatii din Bucuresti si a dat lovitura in modelling, dupa ce a castigat exigentul concurs Supermodels by Catalin Botezatu.

coral