Catalin Morosanu si-a luat revansa in fata lui Daniel Sam. Romanul a castigat meciul ce a contat pentru gala Dynamite de la Cluj, insa nu a fost usor. Morosanu a inceput lupta cu stangul. In prima repriza a fost pus la podea, dupa o lovitura de genunchi din partea britanicului.

In repriza a doua, Catalin Morosanu, in varsta de 34 de ani, a reusit sa-l trimita si el la podea pe Daniel Sam. Totul s-a decis in ultima runda, unde Catalin Morosanu a iesit invingator. Gala Dynamite de la Cluj a fost un adevarat spectacol.

Prestatia lui Catalin Morosanu l-a lasat, asa cum era de asteptat, rece pe Daniel Ghita. Cei doi ar fi trebuit sa se intalneasca intr-un meci direct in acest an, dar, pentru moment, lupta nu a fost stabilita. Si, foarte probabil, nu va mai avea loc, din moment ce “Moartea din Carpati” a anuntat dupa disputa cu Daniel Sam ca nu va mai intra in ring in Romania.

“Am primit mii de mesaje, de la fanii nemultumiti de ceea au vazut seara trecuta la show-ul Petarda! Cei care acum sase luni ma jigneau si denigrau, isi cereau scuze acum ,si imi dau dreptate!

Nu pot sa raspund la toate mesajele in particular, de aceea, va dau acest mesaj.

Sportul trebuie sa ramana sport, show-ul pe bani,sa ramana show! Sala mica,dar goala romanii incep sa aprecieze kick boxul si fac diferenta intre show si lupte cu adversari egali! Am spus ca planul de a distruge toate promotiile pentru show nu o sa functioneze, cat timp traiesc.

Comentati voi luptele si postati aici parerile voastre?

La Moro i a trebuit 8 luni de zile sa se pregateasca pentru a lupta cu batranul Ghita, iar aici pentru doua luni, dupa ce nu s a antrenat si nu s a alimentat cum trebuie la Ferma. Ce show ieftin…

Show must go on!”, este mesajul postat de Daniel Ghita pe contul personal de socializare.

coral