Apar noi informatii despre scandalul dintre Daniela Crudu si iubitul sau croat. Dupa ce vedeta a fost batuta fara mila de barbatul alaturi de care avea o relatie amoroasa, ies la lumina, in spatiul public, detalii socante despre noaptea care ii putea deveni fatala fostei „asistente pacatoase”.

Daniela Crudu a facut primele declaratii dupa e a fost implicata intr-un scandal monstru si a ajuns de urgenta pe mana medicilor, in urma bataii crunte pe care a primit-o din partea iubitului sau croat. Dan Capatos, bunul sau prieten, dar si fostul coleg de breasla a dezvaluit, in emisiunea sa, ce i-a spus vedeta, la scurt timp dupa ce a fost pur si simplu snopita in bataie.

La Xtra Night Show, Dan Capatos a marturisit ca Daniela Crudu a fost extrem de speriata de lucrurile intamplate in viata ei si a facut dezvaluiri socante despre bataia pe care a incasat-o de la iubitul sau. Vedeta i-a spus lui Dan Capatos ca daca nu fugea, iubitul croat o batea pana la moarte. Mai mult, vedeta i-a marturisit moderatorului ca are ochii lipiti si plini de sange.

„Daca nu fugeam, ma omora. Nu mai vad, am ochii lipiti si plini de sange”, i-a spus Daniela Crudu, lui Dan Capatos. In urma bataii pe care a incasat-o de la iubitul sau croat, Cruduta s-a ales cu o fractura nazala, dar si cu numeroase alte rani extrem de periculoase. Cu toate ca a fost pusa intr-o situatie sora cu moartea, Daniela Crudu a refuzat sa depuna plangere la politie impotriva barbatului care a fost la un pas de a o mutila. Mai mult, vedeta a primit ingrijiri medicale de specialitate din partea medicilor, insa a refuzat internarea in spital.

coral