Daniela Crudu a primit un diagnostic crunt dupa ce a fost batuta cu bestialitate de iubitul ei in aceasta dimineata.

Daniela Crudu, diagnostic crunt dupa ce a fost batuta cu bestialitate de iubitul ei

La scurt timp dupa ce a ajuns in grija medicilor de la Spitalul Universitar din Bucuresti, medicii i-au dat vesti neplacute Danielei Crudu in legatura cu traumele suferite in urma loviturilor primite de la iubitul ei in aceasta dimineata. Specialistii i-au spus vedetei ca are nasul spart, un traumatism cranio-facial si o entorsa la glezna. Mai mult, se pare ca, aceasta ar trebui sa fie supusa unei interventii chirurgicale si este foarte probabil ca in cursul acestei zile sa fie transferata la o alta clinica unde se poate face operatia.

“E posibil sa fie transferata la un spital cu garda ORL pentru operatie. E inca la UPU, urmeaza sa decida medicii. La Spitalul Universitar nu poate fi operate la nas, dar medicii spun ca cel mai probabil o sa aiba nevoie de aceasta operatie”, au dezvaluit surse din cadrul unitatii spitalicesti.

Deocamdata, nu se cunoaste identitatea barbatului alaturi de care Daneila Crudu si-a petrecut sarbatorile de iarna si care a agresat-o cu bestialitate in aceasta dimineata. De cand si-a asumat relatia cu noul iubit, focoasa bruneta nu i-a aratat niciodata chipul si nici nu a dezvaluit numele acestuia sau cu ce se ocupa, dupa cum puteti observa si in imaginile din galeria foto a articolului.

Daniela Crudu a renuntat la postul de asistenta TV

Daniela Crudu s-a nascut pe 14 iunie 1989. In vara lui 2017, Cruduta a renuntat la postul de asistenta la “Xtra Night Show”, emisiune care e prezentata de Dan Capatos. Ceilalti membrii ai echipei sunt: Catalin Bordea si Vika Jugulina.

coral