Daniela Nane, care a ajuns la vârsta de 50 de ani, este considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton. Actrița, care are și o moștenire genetică de excepție, este foarte grijulie la ceea ce mânâncă. Astfel, ea a dezvăluit câteva din secretele care o ajută să arate cu cel puțin 20 de ani mai tânără.

Daniela Nane este o cunoscută actriță din România, aceasta fiind câștigătoarea ediției din 1991 a concursului Miss România. Totodată, ea a fost prima participantă din partea țării noastre la concursul de frumusețe Miss Universe. Daniela a fost căsătorită până în 2002 cu omul de afaceri Viorel Popa, cu care un copil, Codrin. Totodată, din 2016, ea este soția lui Adrian Cioroianu, fost ministru al Afacerilor Externe.

Daniela Nane, la vârsta de 50 de ani

La aproape 50 de ani, pe care îi împlinește în luna noiembrie, actrița a rămas în continuare una dintre cele mai frumoase femei din showbizul autohton. Daniela Nane este născută la Iași pe data de 29 noiembrie 1971 și se poate lăuda cu o moștenire genetică de excepție. Cu toate acestea, vedeta are mare grijă de trupul ei, și chiar a împărtășit câte dintre secrete ei de frumusețe!

La anii pe care îi are, Daniela Nane este dovada vie a faptului că vârsta e, într-adevăr, doar un număr. Superba actriță arată parcă tot mai bine pe an ce trece, iar fotografiile pe care le postează în social media dovedesc cu prisosință asta. Cu un trup tras ca prin inel și un chip luminos și destins, Daniela Nane pare cu 20 de ani mai tânără. Iar când ai și un titlu de Miss România la activ, presiunea de a arăta bine este extrem de mare. Dar totuși, cum de reușește să arate așa de bine? Secretul, se pare, este un regim de viață extrem de echilibrat.

Daniela Nane are un fiu de 21 de ani

Daniela Nane are un băiat mare, care de curând și-a aniversat cele 21 de primăveri, și de care vedeta este extrem de atașată. Fiul actriței, Codrin, provine din mariajul cu afaceristul Viorel Popa, de care a divorțat în 2002. În prezent, Daniela Nane este căsătorită cu fostul ministru de Externe, Adrian Cioroianu. Dincolo de toate acestea, actrița este tare mândră de unicul ei copil, care este o fire sportivă. Tânărul a practicat scrimă, înot și atletism.

„Codrin e talentat în multe domenii, adică e bun și la matematică, e bun și la vorbit în public, e bun și la actorie. E un tânăr foarte inteligent, cu un simț al dreptății foarte accentuat, cu bunăvoință, cu bunătate, tot timpul caută binele suprem al tuturor, când ia decizii. Ne înțelegem foarte bine, avem încredere unul în altul, vorbim orice”, a precizat Daniela Nane despre fiul ei, aflat la vârsta tuturor posibilităților.

coral