Cristina Pucean este febletea lautarilor si fantezia oricarui barbat! Dansatoarea este nelipsita de la cantarile manelistilor importanti, dar mai ales din locurile unde se afla Florin Salam. Cu miscarile ei reuseste in doar cateva minute sa stranga teancuri de bani. Asa cum s-a intamplat, recent, la un botez in Londra, cand dansatoarea a plecat cu sutienul burdusit de lire sterline!

Cristina Pucean si-a facut rapid un nume in lumea dansatoarelor de manele, ajutata de corpul sexy de pe urma caruia face, pana la urma, toti banii! Barbatii o apreciaza cum isi misca soldurile si bustul impresionant, fara prea mult efort, iar imbracamintea super-sexy in care isi face aparitia la fiecare eveniment  atrage ca un magnet privitori cu buzunarele pline.

Chiar daca, de multe ori, vine ”la pachet” cu mai multi manelisti celebri, Florin Salam este cel care o ia aproape la toate petrecerile, si nu oricum, ci in tandem cu Loredana Chivu, considerata rivala ei! Astfel, pe ringul de dans se da, de cele mai multe ori, o adevarata lupta pentru cine face cei mai multi bani.

A plecat cu sutienul burdusit de lire sterline!

N-a fost cazul, recent, cand Cristina Pucean a fost chemata la un botez, in Londra, si a luat tot ”grosul”! Celebra dansatoare de manele a plecat cu sutienul burdusit de lire sterline dupa ce a bucurat ochii audientei cu miscarile ei orientale.

Unii probabil numai din placerea de a se bucura cat mai de-aproape de bustul ei, altii fermecati de cum se misca, cert este ca aproape toti barbatii de la petrecere s-au strans ciorchine in jurul ei si i-au bagat bancnote mari la sutien, in vreme ce Cristina le multumea printr-un zambet.

Nu degeaba se spune despre Cristina Pucean ca ar fi cea mai bogata dansatoare din Romania. Blonda ar pleca acasa, de la fiecare cantare, cu sute de euro numai din ”atentii”, fara onorariu!
In razboi cu hotii de identitate

Cu un an in urma, una dintre admiratoarele Cristinei Pucean i-a „furat” identitatea. Ea a pretins pe retelele de socializare ca este dansatoarea manelistilor. Cristina Pucean s-a enervat extrem de tare cand a aflat, mai ales ca nu era primul caz. Admiratoarea respectiva i-ar fi furat pozele pe care dansatoarea le-a postat pe retelele de socializare si le-ar fi folosit pentru un cont fals, in care se prefacea ca este blondina.

N-a durat mult si Cristina Pucean a rabufnit pe contul ei de Instagram: „Esti penibila, fato! Nu mai dureaza mult si aflu cine esti, sa te pregatesti!”.

Cristina Pucean le-a cerut ajutorul prietenilor virtuali pentru a raporta contul fals, insa admiratoarea respectiva isi tot schimba numele.„Asa, schimba numele. Te gasesc oricum ar fi! Esti o frustrata! Pana acum n-am dat importanta, dar deja devii prea obsedata!”, a scris Cristina pe contul ei personal de Instagram. coral