Alexandra Stan este una dintre cele mai îndrăgite și îndrăznețe artiste de la noi din țară, iar vedeta își petrece destul de mult timp pe rețelele de socializare, acolo unde are o comunitate destul de mare. Fanii au fost curioși ce se petrece în viața personală a cântăreței, asta după ce a decis să se despartă de producătorul Alex Parker.

Alexandra Stan este una dintre cele mai sincere și îndrăznețe artiste de la noi din țară, iar vedeta are milioane de fani pe rețelele de socializare. După o căsnicie eșuată, vedeta s-a despărțit recent de partenerul ei de viață, Alex Parker.

De câte ori face Alexandra Stan dragoste

Fanii de pe rețelele de socializare au fost curioși să afle de câte ori face dragoste pe săptămână vedeta. Alexandra Stan nu s-a ferit să le răspundă curioșilor, iar într-o sesiune de întrebări, cântăreața le-a oferit un răspuns pe măsură.

„De minus 96… împărțit la 3… minus…'', a glumit Alexandra Stan pe pagina ei personală de socializare.

Alexandra Stan s-a despărțit de iubitul ei, Alex Parker

Alexandra Stan și iubitul ei Alex Parker s-au despărțit la începutul anului. După divorțul de Emanuel Necatu, vedeta începuse o relație cu producătorul, însă aceștia au decis să meargă pe drumuri separate.

Cei doi se cunoașteau de ceva timp, însă s-au apropiat mai mult după ce au lucrat pe plan profesional. Relația lor nu a rezistat prea mult, iar cei doi și-au spus adio după doar 5 luni de relație.

Alexandra Stan a divorțat de fostul soț, Emanuel Necatu

Alexandra Stan și Emanuel Necatu s-au căsătorit în secret, iar cei doi au decis să divorțeze anul trecut. Artista a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV că a avut o premoniție cu privire la relația ei.

„Îmi doream pe cineva care e un om normal, nu cântăreț. (…) Noi am confundat lucrurile. Eu îmi doream să-mi fac o familie. Credeam că, dacă găsesc un bărbat și mă mărit și am stabilitate, aveam echilibrul ăla în interior.

Eu cu mine trebuie să lucrez să fiu ok și echilibrată și emoțional, financiar, psihic. Eu știam de la început că nu o să fie sigur și că o să ne despărțim, nu mi-am ascultat intuiția'', a povestit Alexandra Stan în cadrul unei emisiuni TV.

  coral