Prințul Harry și Meghan Markle au sărbătorit botezarea bebelușului Archie prin publicarea unei fotografii oficiale de familie cu ocazia acestui eveniment special. Admiratorii Casei Regale a Marii Britanii l-au criticat pe Prințul William despre care a spus că este „nepoliticos” și „morocănos”.

Ducele și Ducesa de Sussex au făcut publice două imagini de la botezul lui Archie pentru a sărbători aceste eveniment special din viața lor.

Una dintre acestea este o fotografie alb-negru în care bebelușul Archie apare în brațele mamei sale, Meghan, în timp ce tatăl său, Harry, îi îmbrățișează.

În a doua imagine, apar Prințul Harry și Meghan Marke, alături de bebeluș. Ei sunt încojurați de Prințul Charles, Camilla Parker, William, Kate, Dora Raglan – mama lui Meghan, Lady Jane Fellowes și Lady Sarah McCorquodale – surorile Prințesei Diana.

Fanii Familiei Regale l-au criticat, însă, pe Prințul William pe care l-au considerat „nepoliticos și lipsit de respect”, scrie The Sun.

 „Expresia de pe chipul lui William m-a dezamăgit”

 „Este nepoliticos și lipsit de respect, ca și cum nu ai putea afișa respect față de fratele tău așa cum ți-a oferit el”

 „Mi se pare că nu este fericit pentru el”

Unii dintre fani au scris pe Twitter că Prințul William pare „morocănos”, în timp ce alții cred că Ducele de Cambridge „nu pare fericit”.

 „William pare că ar fi vrut mai degrabă să fie în altă parte, arată atât de morocănos”, a scris un alt admirator.

Judi James, un specialist în limbaj corporal, a declarat pentru publicația Fabulous Digital, că în această fotografie pare să aibă „o postură defensivă”.

 „În fotografia oficială, toți membri familiei regale par relaxați și fericiți, în afară de William care are o postură defensivă și de Kate care încearcă să nu trateze cu răceală cuplul fericit și primul lor bebeluș”, a explicat Judi.

După publicarea fotografiilor oficiale de la botez, fanii Familiei Regale au început să dezbată dacă Archie seamănă mai mult cu Harry sau cu Meghan.

Cei mai mulți dintre admiratori sunt convinși că Archie este „copia fidelă” a tatălui său, în vreme ce alții cred că bebelușul seamănă cu Meghan. Cu toții s-au pus de acord asupra unui singur lucru: faptul că micuțul are părul roșcat. coral