Potrivit ultimelor studii, folosirea concentratelor proteice si a carbohidratilor in timpul antrenamentelor creste eficienta acestora, progresele culturistilor care au aplicat aceasta metoda fiind cu pana la 50% mai mari decat a celor care nu au luat astfel de suplimente.

Printre principalele beneficii aduse de administrarea suplimentelor intra workout enumeram: creșterea rezistenței la efort, refacerea mai rapidă după antrenamentele intense, creșterea musculară și menținerea unui tonus general mult mai bun.

Weider propune o serie de suplimente intra workout care și-au dovedit eficiența în timp.

CARBO NOXajută la menținerea nivelului de energie necesar pentru susținerea unor antrenamente intense. Cu o compozitie unică bazată pe cele mai eficiente surse de carbohidrați, Carbonox este suplimentul intra workout de care ai nevoie dacă vrei să obții rezultate vizibile într-un timp scurt.

Premium Amino Powder  – Pulberea pentru preparearea unei bauturi pe bază de aminoacizi, maltodextrine (cartof, porumb, porumb ceros) și electroliți este recomandată în timpul antrenamentului pentru a susține creșterea musculară.

Nuevo Nitro Energy Drink

O nouă băutură izotonică care extinde gama de produse Victory Endurance, noua băutură Nitro Energy Drink. Pe lângă faptul că furnizează săruri minerale, proteine cu aminoacizi esențiali și carbohidrați de ultimă generație care îmbunătățesc hidratarea sportivului, conține extracte de plante care favorizează efortul fizic.

Oricare ar fi nevoile tale, gama bogată de suplimente disponibile pe Fit4Pro fac ca alegerea ta să fie una ușoară. Alegând mereu produse de calitate, în timp vei observa că vei fi mai sănătos, mai puternic și mai aproape de obiectivele propuse. coral