Fosta jucătoare de golf Paige Spiranac (29 de ani) are o avere estimată la peste trei milioane de euro, iar cea mai mare parte din acești bani i-a intrat în conturi din activitatea sa de pe rețelele sociale.

Pentru fiecare postare în care promovează un brand pe contul său de Instagram, Paige Spiranac încasează nu mai puțin de 10.272 de euro. Prin comparație, Tiger Woods, cel mai mare nume din istoria golfului, același sport în care a activat și Spiranac, primește ”doar” 8.500 de euro per postare.

Paige Spiranac primește peste 10.000 de euro pentru fiecare postare pe rețelele sociale

Notorietatea lui Paige Spiranac era deja la cote înalte încă de acum trei ani, însă pur și simplu a ”explodat” după ce a fost desemnată ”cea mai sexy femeie din lume” în vara acestui an. Astfel, americanca a ajuns la 3,6 milioane de urmăritori pe Instagram, motiv pentru care câștigă atât de bine din activitatea de pe internet, informează The Sun. Expunerea de care se bucură cei care vor să se promoveze cu ajutorul fostei sportive este uriașă.

”Dacă mi-ai fi spus în ultimul meu an de facultate că viața mea va merge pe această cale, ți-aș fi râs în față. Nu m-am așteptat niciodată să se întâmple așa ceva, dar sunt atât de recunoscătoare că s-a întâmplat.

Sunt capabilă să iubesc cine sunt și ceea ce fac prin crearea de conținut și fiind un influencer. Așa că sunt mulțumită de cum a ieșit totul. Mi-aș fi dorit să fi jucat golf la un nivel mai înalt și să fi obținut mai mult, dar nu aș schimba asta pentru nimic în lume”, a spus de curând Paige Spiranac, potrivit AS.

De curând, Spiranac a lansat un calendar pentru anul 2023, pe care fanii săi îl pot achiziționa pentru 25 de euro.

"Este un proiect foarte special pentru mine. M-am machiat singură, mi-am făcut singură părul, iar partea cea mai bună este că mama mea a făcut toate pozele. Am fost doar noi două. Sper să vă placă acest calendar și toată munca grea pe care am depus-o", a spus Paige Spiranac.

 

coral