Lidia Buble a facut noi declaratii despre iubitul ei, Razvan Simion, care inca nu i-a cunoscut pe parintii ei.

Lidia Buble a dezvaluit, intr-un interviu pentru emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1, de ce parintii sai refuza sa-l cunoasca pe actualul ei iubit, prezentatorul de televiziune Razvan Simion.

„Nu o sa ii cunoasca pana nu decide ca vrea sa ne casatorim. Tata a zis ca are cinci fete si sase baieti. Daca va cunosc toti iubitii…”, a declarat Lidia Buble.

Artista a marturisit ca l-a surprins pe Razvan Simion uitandu-se la predicile pastrorilor din biserica din care ea face parte.

„Si stai ca Razvan a zis ca mai intai o sa fie botezul lui si dupa nunta! El asa a zis, acu’ nu stiu. El mi-a mai zis treaba asta si sa stii ca l-am prins de foarte multe ori, nu stia ca sunt in casa sau intram tiptil si se uita pe telefon la predicile pastorilor de la noi de la biserica. Razvan stie Biblia mai bine decat mine. De multe ori imi raspunde in versete”, a adaugat ea.

Lidia Buble are o relatie cu prezentatorul de televiziune Razvan Simion de cativa ani.  Razvan Simion a fost casatorit, timp de multi ani, cu Diana Simion. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, o fetita pe nume Ianca si un baiat care se numeste Tudor. Dupa separarea de Razvan Simion, Diana s-a mutat impreuna cu cei doi copii ai lor la Timisoara, acolo unde a incercat sa isi vada mai departe de viata si si-a construit o vila superba.

coral coral