Oțelul inoxidabil, unul dintre cele mai populare materiale utilizate în toate domeniile de producție. Alege un robinet inox pentru instalația ta, deoarece, oțelului inoxidabil de înaltă calitate, fără plumb, fără acid, fără coroziune, fără substanțe nocive, fără poluare nu ruginește și nu prezintă duritate. Suprafața produsului nu este ușor de corodat, iar de curățat este foarte convenabil. Proiectarea umanizată a robineților de trecere din oțel inoxidabil, a fost realizată nu numai pentru sentimentul excepțional de confort și plăcere, ci și pentru a contribui la protecția mediului, care a început să devină o nouă modă pentru consumatori.

Robineți de trecere din inox – Rezistență ridicată la coroziune

Materialul lustruit din oțel inoxidabil are o suprafață mai densă. La fel ca și conductele de apă din oțel inoxidabil, robineții de trecere din oțel inoxidabil au o suprafață mai subțire și o peliculă groasă de oxid bogat în crom, care îi face rezistenți la coroziune. Testul de pulverizare cu sare neutră de înaltă calitate a arătat că inoxul a prezentat rezistență mai mult de 300 de ore.

Ușor de curățat și întreținut

Suprafața produselor din oțel inoxidabil are o textură mai delicată și mai clară, petele nu se lipesc ușor de suprafața robineților, iar curățarea și întreținerea sunt foarte convenabile, putând asigura durabilitatea aspectului produsului, și, de asemenea, nu ruginesc.

Siguranță și sănătate

Materialele din oțel inoxidabil nu conțin plumb și alte metale grele dăunătoare corpului uman, nu vor provoca poluarea secundară a apei, vor asigura puritatea acesteia și pot crea un mediu sănătos pentru oameni. Suprafața robinetului din oțel inoxidabil este lustruită, iar aspectul vizual al produsului poate fi evaluat direct.

Performanță mecanică bună

Robineții de trecere din oțel inoxidabil au proprietăți mecanice bune, cum ar fi rezistența la tracțiune. Rezistența și duritatea acestora sunt mult mai mari decât cuprul, aliajul de aluminiu, aliajul de plumb-zinc și alte materiale utilizate în mod obișnuit pentru robineții de trecere, astfel încât produsele au avantajele rezistenței la deformare, rezistenței la uzură și durabilității.

Robineţi de trecere din inox – Durată lungă de viață

Elementele din oțel inoxidabil au proprietăți mecanice bune și rezistență puternică la coroziune. Atunci când se construiește un sistem de alimentare cu apă, sunt utilizați robineți de trecere pentru a opri fluxul de fluid. Robineţii de trecere sunt montați în instalațiile de apă din apartamente, case și în dispozitivele sanitare individuale.

Robineți de trecere din inox – Avantaje

Avantajele includ:

·        simplitatea designului;

·        fiabilitate și durabilitate;

·        capacitatea de a opri rapid fluxul;

·        greutate redusă;

·        materialul de înaltă calitate (oțel inoxidabil);

·        nu este necesară întreținere;

·        asigurarea etanșeității fluxului de lucru;

·        instalarea și întreținere ușoară a dispozitivului;

·        rezistență la coroziune;

·        durata de viață de până la 25 de ani.

Elementele din oțel inoxidabil au aceleași caracteristici funcționale ca și piesele similare din alte materiale. Produsele din polimeri au un cost mai mic, dar au caracteristici semnificativ mai mici din punct de vedere al calității și fiabilității. Piesele din oțel au dezavantajele lor, de exemplu, pot fi supuse unor procese corozive și acest lucru nu depinde de cât de favorabile sunt condițiile de utilizare. Apariția ruginii este doar o chestiune de timp. Prin urmare, atunci când se lucrează cu sisteme de apă și încălzire, se acordă preferință produselor din oțel inoxidabil.

Oțelul inoxidabil tolerează perfect acțiunea umezelii și a microorganismelor. Acest lucru îl ajută să servească fără probleme timp de două sau trei decenii. Astfel de fitinguri sunt utilizate pentru lucrări de instalații sanitare și sunt utilizate mai ales atât pentru conductele industriale, cât și pentru instalațiile civile.

În magazinul online shop-einstal.ro este disponibilă o gamă largă de accesorii din oțel inoxidabil. Acesta este, fără îndoială, un avantaj și ajută la evaluarea diferitelor opțiuni. Experții recomandă cumpărarea produselor numai de la producători dovediți, pentru a nu fi dezamăgiți de calitatea produselor. 

 

 

 

coral