Gama de pardoseli epoxidice a aparut dintr-o nevoie: aceea de a proteja suprafetele din beton sau ciment de influenta factorilor agresivi. Nu vin la pachet doar cu avantaje de ordin functional, ci inscriu toate punctele si la capitolul estetic, fiind recomandate si din acest motiv.

Constructorii le prefera datorita rezistentei mecanice exceptionale pe care o asigura, mai ales in spatiile care se remarca prin traficul intens. Dar nu este singurul considerent al popularitatii lor, pentru ca reprezinta o modalitate ieftina de a marca orice defect. Suprafetele sunt sigure, extrem de durabile, usor de intretinut sub presiune si au o arie extrem de larga de aplicabilitate. Ai un spatiu cu trafic intens si doresti o pardoseala rezistenta, dar si cu un design wow in acelasi timp? Vesti bune: pardoselile epoxidice pot fi solutia imediata pe care o cauti.

Rezistenta, siguranta si durabilitate in cele mai dificile conditii de lucru

Pardoselile din domeniul industrial trebuie sa faca fata zilnic solicitarilor mecanice si chimice, la care alte suprafete pot ceda foarte usor. Desi exista o gama extinsa de pardoseli industriale, sunt anumite categorii care se remarca mai mult decat altele. Menite sa raspunda cerintelor exigente in materie de calitate, dar si de design, pardoselile epoxidice imbina – excelent – confortul cu functionalitatea. Atunci cand sunt concepute din materiale de ultima generatie, cu ajutorul tehnologiei avansate, poti ridica nivelul de asteptari. Pardoselile vor avea rezistenta (la zgariere, la impact, la sarcini mecanice sau chimici) si duritate sporita, elasticitate si flexibilitate, chiar si in conditii dure de lucru, indiferent de aria de aplicabilitate.

Intretinere usoara, igienizare completa: pardoselile epoxidice nu lipsesc din spatiile pharma

Aceasta gama de pardoseli se obtine din rasini epoxidice, o gama de substante chimice a caror stare de agregare este lichida. Asadar, pentru ca se monteaza prin pensulare in forma lichida, suprafata pe care o creeaza este  – bineinteles – una perfect nivelata, plana, fara urme de imbinari si fara rosturi. Acolo unde cerintele legate de curatenie sunt exigente, iar traficul intens, gama pardoselilor epoxidice reprezinta una dintre cele mai bune solutii. Nu prezinta spatii care sa favorizeze acumularea de mizerie, fiind populara in incintele specifice domeniului farmaceutic, medical sau alimentar, acolo unde exista reguli foarte stricte de igienizare si de mentinere a standardelor de curatenie. Mai mult, nu isi vor modifica aspectul estetic.

Aspect estetic impecabil pe termen indelungat, chiar si in conditii intense de utilizare  

Pardoselile obtinute din rasini epoxidice se remarca prin design-ul lor impecabil, care se mentine chiar si in conditii intense de utilizare. Aceste suprafete asigura valoare adaugata pentru orice tip de incapere, indiferent de conditii. Acest lucru este posibil datorita rezistentei lor crescute la actiunea razelor UV, impact, zgarieturi, loviri, socuri mecanice, compresiune, solventi etc. Nici macar la temperaturile extreme nu isi modifica suprafetele, ceea ce le face aplicabile intr-o gama extrem de variata de industrii. Toate plusurile sunt obtinute, atunci cand pardoselile sunt montate de specialisti in domeniu, cu o vasta experienta, care tin cont de nevoile specifice ale fiecarui spatiu si asigura solutii eficiente pe termen lung.

Pentru pardoseli poliuretanice, epoxidice, decorative sau elicopterizate alege Pardoseliindustriale.ro

Pardoseliindustriale.ro reprezinta exigenta in materie de pardoseli. A adus cele mai inalte standarde in Romania si implementeaza astazi pardoseli poliuretanice, epoxidice, decorative sau elicopterizate cu proprietati deosebite. Suprafetele pe care le creeaza expertii de la Pardoseliindustriale.ro sunt durabile. coral