Capul lui Vladimir Putin este poate cel mai vânat în această perioadă, având în vedere dezastrul produs în Ucraina, în urma atacurilor și bombardamentelor trupelor rusești comandate de el. Un expert în securitate internațională a adus lămuriri cu privire la modul în care gărzile de corp ale lui Vladimir Putin îl apără, dar și ce au acestea în dotare, astfel încât, Vladimir Putin să fie în permanență în siguranță.

Cine a oferit recompensă uriașă pentru prinderea lui Putin

Multă lume se întreabă de ce Vladimir Putin nu poate fi asasinat, având în vedere că soarta unei lumi întregi se află în mâinile unui astfel de om, capabil să ucidă pe oricine se împotrivește planurilor sale diabolice. De asemenea, amenințarea unui atac nuclear este una serioasă, iar liderul de la Kremlin se folosește de ea frecvent pentru a avansa invazia armatei ruse în Ucraina.

Ei bine, dictatorul Kremlinului nu poate fi asasinat, el beneficiind de o gardă de corp pregătită pentru a-i asigura securitatea absolută. Tocmai pentru că miza capturării președintelui este extrem de mare, prioritatea Kremlinului este aceea de a-și apăra liderul. Nu în urmă cu mult timp, antreprenorul rus, Alex Konanikin, a oferit un milion de dolari pentru capturarea lui Vladimir Putin.

Intenția sa a fost făcută publică în contextul războiului desfășurat în Ucraina, după comiterea a mii de crime de război. Acesta a postat anunțul pe rețelele sociale, devenind imediat viral.

„Promit să plătesc 1.000.000 de dolari ofițerilor care, respectându-și datoria constituțională, îl arestează pe Putin ca și criminal de război, în conformitate cu legile ruse și internaționale”, a scris Konanikin pe LinkedIn.

Vladimir Putin beneficiează de cea mai pregătită gardă de corp din țară

Astfel, un expert în securitatea internațională, a explicat cum și-a întărit „țarul Kremlinului” paza și care sunt dotările de care dispune garda de corp a președintelui rus. Potrivit specialistului, oamenii care păzesc capul lui Putin au pistoale de mare putere, au valize antiglonț și nu au în vedere nicio încercare de a-l răni pe lider.

În plus, înainte de orice apariție publică, gărzile de corp analizează orice posibilă amenințare, iar înainte de o vizită oficială a președintelui, echipa sa începe verificările cu o lună înainte.

Oamenii pregătiți să-l păzească pe Putin cu prețul vieții lor colaborează în permanență cu echipele și autoritățile locale, verificând în amănunt fiecare pas. De asemenea, se au în vedere toate reparațiile necesare din încăperile în care Vladimir Putin va intra, astfel încât, orice intervenție a vreunui posibil electrician sau orice angajat strain să fie exclusă. Pentru a fi în gardă în orice moment, președintele a ordonat instalarea unui sistem de bruiaj în zona în care locuiește, fiind controlată orice activitate suspectă, potrivit Antena3.

Cum a ajuns Vladimir Putin să dețină toată puterea asupra Rusiei

Miliardarul rus, Alex Konanikin, a explicat cum a ajuns Vladimir Putin să câștige mandat după mandat, folosindu-se și de această dată de operațiuni militare soldate cu crime. Acesta a transmis că, Putin nu este, de fapt, președintele Rusiei, ajungând să conducă țara prin forță. Acesta și-a exprimat ajutorul către Ucraina, încurajând mobilizarea ofișerilor pentru capturarea lui Putin.

„Putin nu este președintele Rusiei, deoarece a ajuns la putere ca urmare a unei operațiuni speciale de aruncare în aer a blocurilor din Rusia, apoi a încălcat Constituția prin eliminarea alegerilor libere și uciderea oponenților săi.

În calitate de etnic rus și cetățean rus, văd că este datoria mea morală să facilitez denazificarea Rusiei. Voi continua să ajut Ucraina în eforturile sale eroice de a rezista asaltului Ordei lui Putin”, a transmis omul de afaceri care acordă recompensă pentru prinderea lui Putin. coral