Una dintre cele mai îndrăgite serii literare de dragoste de anul acesta este De la fereastra mea, de Ariana Godoy. Această serie a devenit cunoscută datorită platformei Wattpad, iar mai apoi datorit Tik-Tok-ului. A fost atât de îndrăgită, încât ecranizarea acesteia nu a întârziat să apară și a fost transpusă într-un film cu același nume, pe Netflix. Înainte de a viziona filmul, îți recomandăm să citești cele două cărți disponibile din serie. Al doilea volum a fost lansat de curând: De la o inimă la altă este disponibil la pre-comandă la BOOKZONE și va fi livrat începând cu data de 4 noiembrie.

<![endif]–>

Înainte de a-ți prezenta această serie deosebită, vrem să îți spunem câteva informații interesante despre autoare. Ariana Godoy este o scriitoare originară din Venezuela. În prezent, locuiește în statul Carolina de Nord, SUA. A început să scrie pe platforma Wattpad, unde are peste 700 de milioane de urmăritori. Primul sau roman a fost Mi Amor, apreciat de milioane de ori pe Wattpad. Cea mai cunoscută publicație a autoarei este fără îndoială seria De la Fereastra mea.

În primul volum, intitulat la fel ca seria, descoperim protagoniștii. Raquel și Ares sunt doi tineri care nu au aproape nimic în comun, în afară de faptul că sunt vecini. Raquel este îndrăgostită în secret de vecinul său misterios. În fiecare zi, îl urmărește de la fereastra casei ei, însă cei doi nu au vorbit niciodată. Cu toate că avea impresia că totul este pierdut, într-o zi, conexiunea dintre ea și Ares începe să fie adusă la viață. Cei doi se intersectează în cele mai neobișnuite locuri și curând, Ares va începe să o vadă cu alți ochi pe Raquel. Nu este o tânără inocentă așa cum se aștepta, iar acest lucru îl intrigă. Văzând că Ares începe să fie atras de ea, Raquel își propune să îl facă să se îndrăgostească, însă este o misiune foarte grea. Curând, Raquel începe să aibă dubii cu privire la sentimentele ei, însă ce nu știe este că Ares i se va confesa în curând și va afla secrete uimitoare despre el.

<![endif]–>

În al doilea volum al seriei, De la o inima la alta, întâlnim alte personaje principale. Claudia este fiica menajerei din casa Hidalgo. A crescut alături de frații Hidalgo, iar l un moment dat, ea și Artemis, cel mai mare dintre frați, au început să aibă sentimente unul pentru celălalt. Știa că iubirea lor este imposibilă. Artemis este la universitate, iar Claudia a rămas în casă, cu gândurile sale, visând la povestea de dragoste interzisă dintre ea și Artemis. Dacă vrea să își protejeze viitorul și inima, Claudia trebuie să renunțe la aceste gânduri.

Comandă cele două cărți din serie pentru a afla cum se termină poveștile de dragoste dintre protagoniști. Suntem siguri că o să îți placă aceste cărți și ca vei dori să citești și altele scrise de Ariana Godoy!

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/u_z0X-yrJIE

coral