Delia e una dintre cele mai talentate cantarete din Romania, este o femeie amuzanta si care inspira la fiecare aparitie, insa… ca orice artista “cu greutate” are propriile reguli stricte! Cantareata le-a dezvaluit la TV, iar printre acestea se numara si gestul obisnuit la care oricine ii calca pragul casei are un mare interzis. In timpul declaratiilor, excentrica vedeta a vorbit si despre mariajul cu Razvan Munteanu.

Aflata pe platourile de filmare pentru noul sezon al show-ului “iUmor”, Delia a acceptat sa ofere un interviu neconventional. Intrebata cine face mai des cumparaturile, artista a spus ca ea si a marturisit ca de multe ori cara plase grele cu produsele puse pe lista sau… adaugate atunci, pe moment si a spus ca i se pare ca e un altfel de antrenament cardio.

O dezvaluire socanta a venit atunci cand a dezvaluit ca in casa superba in care locuieste cu sotul ei, Razvan Munteanu, se gateste foarte rar. Mai mult, familia sa, dar si cei care o viziteaza nu au voie sa manance, pentru ca ea nu suporta firimiturile.

“Eu dorm cel mai mult, sunt in crestere. Eu mananc cel mai des, el nu e atat de gurmand. (…). Mie imi place sa mananc de placere. De obicei, eu fac cumparaturile… de la supermarketul de jos, adica e la o distanta de trei minute de mine, de acolo aprovizionez si e foarte amuzant ca plec cu plasute destul de grele. Dar imi place sa ma lupt cu ele pana acasa, mi se pare ca fac cardio. E amuzant.

Nimanui nu-i place sa gateasca foarte tare, Razvan a invatat sa gateasca in perioada studentiei si a ramas pe stilul ala de gatit: niste cartofi prajiti sau ceva, nu stie chestii avansate. Mie nu imi place sa murdaresc bucataria, pentru ca tot eu curat. Prefer sa mancam ceva ce nu deranjeaza prea tare: curatatul de cartofi murdareste… Daca nu implica sa speli foarte multe vase (…), mai bine iei ceva de-a gata. (…). Nu, sa nu gatim!  Eventual, o data pe saptamana cand stii ca faci curat dupa. (…). Nu suport firimiturile pe jos, sa se lipeasca. Nu, nu, nu! La mine in bucatarie nu se mananca! De fapt, la mine in casa nu se mananca nicaieri. In cada e cel mai sigur sau afara, pe terasa. Sau la intrare”, a declarat Delia in cadrul unui interviu acordat pentru “XNS”.

Delia s-a casatorit cu Razvan Munteanu in 2012

Delia Matache s-a nascut pe  7 februarie 1982 in Bucuresti. Ea si sora sa, Oana, au copilarit in Berceni, intr-o familie modesta. Parintii si-au dat seama imediat ca vedetaare talent si au indrumat-o catre muzica. Nu i-a placut cea populara, desi mama ei o adora, iar la cor a ramas corijenta. Cinci ani i-a dedicat pianului, iar alti sapte flautului. Stie sa zdrangane si la chitara, dar, din pacate, ea nu mai are rabdare si timp sa aprofundeze

coral