Doua autoturisme, un BMW si un Mitsubihi, au fost implicate intr-un accident frontal pe DN 1, la iesirea din Huedin spre Oradea.

Accidentul produs vineri dimineata l-a avut printre implicati si pe decanul Facultatii de Medicina si Farmacie Oradea, dr. Adrian Maghiar. Doctorul Maghiar si fiul acestuia erau in autoturismul BMW si au scapat, se pare, fara leziuni. Conform procedurilor, cei doi au fost evaluati de medici, informeaza Bihon.ro.

Potrivit martorilor, autoturismul Mitsubishi avea volan pe dreapta, iar soferul acestuia este cel vinovat pentru producerea accidentului.

„Un barbat de 55 de ani din comuna Poieni, judetul Cluj, a condus un autotutism (Mitsubishi) in directia Oradea, iar pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum-carosabilul fiind umed, a pierdut controlul asupra directiei de mers intrand in coliziune cu un autoturism (BMW) care circula din sensul opus, condus de un barbat de 56 de ani din jud Bihor", transmit reprezentantii IPJ Cluj.

In urma impactului violent, soferul autoturismului Mitsubishi a fost proiectat in afara vehiculului suferind multiple leziuni ce i-au provocat decesul.

”Ma bucur ca traiesc"

Printre persoanele implicate in accident se regaseste si Adrian Maghiar, un apropiat al PNL. De altfel, fotografiile de la fata locului surprinse de jurnalistii clujeni il arata pe decanul FMF in apropierea BMW-ului (foto).

"Nu discut despre subiectul asta. Ma bucur ca traiesc", a declarat Maghiar, vineri, pentru BIHOREANUL, refuzand orice alt comentariu. BMW-ul era condus chiar de catre decanul FMF Oradea.

Adrian Maghiar se afla in masina impreuna cu fiul sau, de 27 ani, Octavian Maghiar, ambii fiind transporati la spital, cu mai multe leziuni.

Ranile acestora nu sunt foarte grave, insa, din cate se pare, tanarul de 27 de ani are taieturi la nivelul fetei. coral