Jean Paler, unul dintre comedianții apreciați ai României, a surprins pe toată lumea cu decizia luată la vârsta de 69 de ani. Chiar dacă în ultimii ani s-a confruntat cu probleme grave de sănătate, având mai multe stenturi montate la inimă, alături de un defibrilator, artistul reușește să își păstreze zâmbetul pe buze. Acesta a oferit recent mai multe detalii despre viața sa.

Jean Paler, în rândul lumii, după decizia surprinzătoare pe care a luat-o. Ce a făcut actorul la 69 de ani

Problemele de sănătate, precum și cele financiare, îl macină pe actorul Jean Paler. Cel care în mod normal aducea zâmbetul pe chipul admiratorilor săi, trăiește o perioadă dificilă. Cu toate acestea, el continuă să muncească, păstrându-și simțul umorului. Deși a ajuns la venerabila vârstă de 69 de ani, Jean Paler a luat decizia surprinzătoare de a intra în rândul lumii și a se apropia și de publicul tânăr.

Actorul, care a fost invitat în urmă cu mai mult timp în emisiunea „Teo Show” de la Kanal D, a mărturisit cu tristețe că parcurge niște ani dificili. Jean Paler a povestit că are probleme cardiace serioase, având montate patru stenturi și un defibrilator, care îl țin în viață. Inima actorului este extrem de slăbită, însă acesta continuă să respire umor și să glumească ori de câte ori are ocazia. Cu o pensie infimă, în ciuda carierei sale, Jean Paler se rușinează când vine vorba despre traiul său zilnic.

„Sunt cardiac cronic, operat, cu stenturi, am și defibrilator. Medicamentele mă costă 1.400 de lei pe lună. Am o pensie de 840 de lei, mi-e și rușine. M-au uitat toți, parcă nici nu exist! Dacă nu aș avea familia să mă ajute, aș fi pierdut! În fiecare an stau în spitale câte patru luni. Am 4 stenturi și un defibrilator. Inima mea mai funcționează doar 30 la sută. Doctorii se minunează cum de mai poate inima să împingă sângele la cap și la picioare. Inima bate în fibrilații, face sincope. 12 secunde inima mea nu a bătut deloc”, a declarat el la TV.

Actorul Jean Paler și-a făcut cont de TikTok

Actorul, disponibil pe TikTok

Pentru că și-a dorit să se alinieze noilor tendințe, Jean Paler și-a făcut cont de TikTok. Pentru că pandemia și sănătatea precară l-au împiedicat să mai urce la fel de des pe scenă, actorul a ales să împărtășească din umorul său cu publicul din mediul online. Deocamdată el a reușit să strângă 6000 de urmăritori, iar prima sa postare o reprezintă un clip video filmat de actor în timp ce spune un banc cu doi ardeleni.

„Am intrat în rândul lumii. Contul meu de Tik Tok este Jean Paler 52, iar azi am făcut prima filmare. Cineva mi-a făcut contul, că eu nu mă pricep”, a mărturisit actorul de comedie în emisiunea lui Cătălin Măruță.

În ciuda problemelor de sănătate, Jean Paler continuă să urce pe scenă

Deși starea de sănătate a artistului este una îngrijorătoare, acesta nu se dezice de la activitatea care l-a consacrat. Dragostea pentru actorie și, cel mai probabil și nevoia de finanțe, l-au împins pe Jean Paler să programeze chiar și într-un turneu în străinătate.

„Mai am încă probleme cu inima, s-au reglat jiglerele. Fac un turneu în Irlanda, în același loc în care am fost amândoi (n.red. – el și Cătălin Măruță). Ne-am povestit unul altuia până când nu ne mai cunoșteam. Merg cu avionul, vaccinat sunt”, a mai declarat artistul la Pro TV. coral