Raluca Silea, cunoscuta drept Raluca Bombardiera, si-a spus parerea despre dragoste. Aceasta a explicat ce inseamna iubirea pentru ea.

Prezentatorul de televiziune Victor Slav are o relatie cu Raluca Silea, o bruneta care este cunoscuta in lumea showbiz-ul autohton drept Bombardiera. Povestea de iubire dintre cei doi a inceput in vara anului trecut. Zilele acestea, Raluca Bombardiera a scris pe insta story un mesaj emotionant despre ce inseamna dragostea pentru ea, facand referire, cel mai probabil si la povestea de iubire pe care bruneta o traieste.

„Dragostea nu te epuizeaza, nu te face sa te simti stresat sau neapreciat. Dragostea este libertate, este naturalete si o eliberare de tot ce inseamna rutina si monotonie.

Dragostea adevarata nu te lasa secatuit de putere sau in depresie. Dragostea vindeca, dragostea iti este prietena, dragostea te protejeaza.

Sa iubesti nu este usor, este o provocare, dar cand iti da o stare de bine, e o comoara. Dragostea adevarata nu te distruge, te dezvolta si scoate la iveala ce este mai bun in tine”, a scris Raluca, potrivit wowbiz.ro.

 

coral