Cunoscuta si indragita pentru stilul sau nonconformist, Delia nu se dezminte nici la capitolul ”iubire”. Vedeta a luat pe toata lumea prin surprindere si a marturisit ca nu se considera o persoana romantica,. Totusi, declaratia ”dura” a fost oarecum indulcita. Delia a recunoscuta si ca a facut lucruri nebunesti din dragoste.

”Niciunul dintre noi nu e si nu isi doreste sa fie romantic, niciunuia nu ii place ideea. Nu exista sa fii romantic, e un scenariu!”, a povestit Delia despre relatia cu sotul sau.

Cu toate acestea, jurata iUmor are modul sau de a-si arata sentimentele, iar in unele cazuri a presupus decizii nebunesti si multe ore de condus din partea ei.

”Conduceam foarte mult, abia asteptam sa ma intorc acasa dupa concert si nu mai ramaneam in orasul respectiv. Era in perioada in care plecam singura, conduceam eu si ma intorceam imediat dupa concert din Chisinau, Timisoara, adica distante mari”, isi aminteste artista.

Delia a avut parte de surprize una dupa alta in cadrul concertului “Dulce aniversare” de la Beraria H

Delia si-a sarbatorit ziua de nastere, pe 7 februarie, intr-un club din Bucuresti alaturi de prieteni dragi si oameni apropiati. A doua zi, a avut parte de surprize una dupa alta in cadrul concertului “Dulce aniversare” de la Beraria H.

Pe scena au urcat pe rand Carla’s Dreams, The Motans, Nick (ex N&D), Macanache si UDDI si au cantat impreuna hiturile pe care le-au interpretat de-a lungul vremii precum “Cum ne noi”, “Weekend”, “Ipotecat”, “Vino la mine”, spre surpriza si bucuria Deliei care nu stia absolut nimic. Toti i-au adus Deliei acadele si flori, ea i-a imbratisat si le-a multumit in mai multe postari pe social media.

Sora Deliei, insarcinata in 8 luni, a tinut sa fie pe scena la acest eveniment special si sa fie alaturi de ea. Ele au cantat impreuna piesa “Cine m-a facut om mare”.

Intreaga echipa a complotat pentru ca acest concert sa fie unul special, un cadou frumos pentru artista.

In aceasta perioada, Delia se pregateste de primul turneu national „Acadelia” care va putea fi experimentat in primavara acestui an. Dupa succesul pe care l-a avut in Bucuresti si in Londra cu acest spectacol, Delia se pregateste sa indulceasca si locuitorii altor orase ale Romaniei. Cele trei zile ale show-ului „Acadelia” au fost sold out si nu mai putin de 12.000 de oameni au fost prezenti la Sala Palatului pentru a vedea un spectacol complex. coral