Nimeni nu s-ar fi asteptat la asa ceva. Delia a ajuns la Botosani in jur de 23:00, dupa ce sustinuse un concert si la Iasi. Artista ar fi trebuit sa sustina sambata seara un recital la Grand Irish Pub, dar – din cauza unui soc de curent care a ars mai multe aparate – acesta nu a mai avut loc.

Administratorul Grand Irish Pub, Razvan Balta, a postat un mesaj din care reise ca se fac eforturi pentru reprogramarea concertului Deliei, mentionand ca show-ul ar putea avea loc la inceputul saptamanii viitoare.

„Dragi prieteni, dupa o analiza “la rece” a celor intamplate aseara, am ajuns la concluzia ca partenerii nostri  de la E-ON, ne-au livrat la ora 12:15, o portie de supratensiune (soc de curent), ce a ars aproape toate echipamentele, atat ale noastre, cat si ale invitatei noastre, punandu-ne in imposibilitatea de a desfasura evenimentul programat. Purtam discutii cu staful Deliei pentru a reprograma concertul si speram ca la inceputul saptamanii viitoare sa avem si o data concreta. Va multumim pentru intelegere si pentru rabdarea de care ati dat dovada aseara si va asteptam (cu bratarile de acces), incepand de luni, la bar la Grand Irish Pub, pentru returnarea banilor sau pentru reconfirmarea rezervarilor pentru data la care va fi reprogramat concertul.
 Va multumim!”,

Când va deveni Delia mamă. Sora artistei a făcut declarații neașteptate

Delia are 37 de ani și este căsătorită cu Răzvan Munteanu de șapte ani. Apropiații și prietenii așteaptă cu nerăbdare momentul în care cei doi vor deveni părinți, însă ei nu se prea grăbesc. Mai mult, Oana Matache, sora interpretei a făcut declarații neașteptate despre aceasta.

„Deliei îi convine situația de a fi mătușă mai mult decât de a fi ea mamă. Ar fi mai complicat. Așa vine în vizită, îi vede, e topita dupa ei”, a declarat Oana Matache, pentru click.ro.

coral