Delia Matache este una din cele mai iubite și bine plătite artiste de la noi. Majoritatea fanilor o întreabă de ani buni despre momentul în care o vor vedea rolul de mamă. Iată că jurata de la ,iUmor’ și-a uimit fanii într-un Story postat pe Instagram. Blondina le-a oferit mari emoții celor care o iubesc. Vedeta a aflat deja ce sex va avea bebelușul ei prin anumite metode băbești pe care majoritatea românilor le știu.

Delia, anunț uriaș: artista va avea o fetiță

Delia Matache a schimbat prefixul și a atins frumoasa vârstă de 40 de ani. Toți oamenii din jurul ei au devenit tot mai curioși în privința momentului în care cântăreața va aduce pe lume un copil, arată playtech.ro

Solista le-a oferit fanilor un clip inedit în care a aflat ce sex va avea bebelușul ei. Vedeta a decis să apeleze la anumite mituri și metode băbești pe care majoritatea românilor le știu.

Aflată într-un salon de înfrumusețare, cântăreața a făcut testul inelului, iar cu o verighetă și puțină ață a aflat că va avea o fetiță în momentul în care va rămâne însărcinată.

Jurata de la emisiunea ,,iUmor” a ținut să menționeze că nu este cazul momentan, dar doar a fost curioasă ce i-ar spune testul.

„Mă rog, întâi trebuie să fie ceva… Când o fi. Încă nu e nimic”, a mărturisit blondina. „Dacă se duce așa (n.r. – înainte și înapoi) e băiat, iar dacă se duce în cerc e fată”, i-a spus cântăreței cea care i-a făcut testul.

,,Mi se pare că…”

Delia Matache și Răzvan Munteanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi și-au unit destinele în anul 2012, iar de atunci toată lumea așteaptă să îi vadă în rolul de părinți.

Cântăreața este des întrebată când are de gând să aducă pe lume un copil. Artista a susținut în repetate rânduri faptul că încă analizează situația.

„Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie, cumva mi-ar fi teamă. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că… Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Cumva, mă văd genul de părinte…

Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur? Te gândești că la un moment dat că pleacă și că intră cumva, prin diferite portițe în lumea asta despre care vorbesc”, a spus Delia în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță. coral