Trotuarele din Dej s-au transformat in cursul noptii in adevarate patinoare, in unele locuri, spun oamenii, fiind pericol pentru trecatori. Acestia sunt revoltati, pentru ca nimeni nu ar fi imprastiat material antiderapant pentru a evita astfel de situatii.

“Abia ai putut merge pe jos, crede-ma! Mai ales aici la Avram Iancu,langa izvor, nu puteai urca pe trotuare! Copii care au cazut si si-ai fracturat maini, picioare, fereasca Dumnezeu!”, si-a exprimat nemultumirea o dejeanca, conform dejeanul.ro

“Nesimtitii nu au timp, in fata mea la scoala “Avram Iancu” a cazut o fetita si si-a rupt piciorul si clavicula si restul copiilor coborau efectiv tinandu-se de gard”, a raspuns o alta femeie.

“Am căzut și eu, m-am lovit foarte tare la cap și la mâna. Sper sa nu fie ruptă. Rusine sa le fie!!!” a scris un alt dejean.

Conform legii, responsabilitatea pentru inlaturarea zapezii si a ghetii de pe trotuar ii revine proprietarului imobilului din dreptul trotuarului respectiv sau asociatiei de locatari, in cazul in care este vorba despre un bloc, dar Politia Locala are atributii de a verifica si sanctiona in cazul nerespectarii acestor masuri.

coral