O zi reușită se cunoaște de la prima înghițitură de cafea, așa că trebuie să te asiguri că alegi cea mai bună locație. Cafea fierbinte cu o aromă puternică sau cu ice coffee pentru zilele în care vrei să fii chill, dar și multe alte posibilități te așteaptă la Gloria Jean's Coffees. Situată în exteriorul Iulius Mall Cluj, în Curtea de Onoare, cafeneaua te întâmpină cu o atmosferă liniștită, dar și cu un separeu unde poți admira frumusețea naturală a Iulius Parc. Iar de Valentine’s Day, sărbătorește cu băuturile special create, Strawberry Coconut Latte și Strawberry Coconut Chiller, disponibile în perioada 11 – 18 februarie 2022.

Pe tine ce te trezește dimineața? Un cappuccino delicat sau un espresso puternic, plin de savoare marca Gloria Jean's Coffees? Sau poate îți dorești meniul persoanelor matinale ce vizitează locația înainte de ora 12:00, la un preț special. Poți alege un caffe latte sau un cappuccino, alături de un croissant cu unt, ciocolată sau pain au chocolat. Cu peste 1000 de cafenele la nivel mondial, Gloria Jean's Coffees a adus în Iulius Mall Cluj specialități de cafea ce pot fi savurate într-un cadru vibrant, în locație, dar și to go, în cazul în care te afli pe fugă.

Realizate cu ingrediente de calitate marca Gloria Jean's Coffees, de proveniență australiană, băuturile vedetă te vor face să le îndrăgești de la prima înghițitură. Espresso, lapte, cacao și ingredientul special, siropul de nuci de macadamia ce oferă gust memorabil, toate acestea alcătuiesc una dintre băuturile preferate ale clienților: Macadamia Latte. Dacă îți dorești o băutură delicată, recomandarea este Vanilla Latte, iar dacă vrei ceva inedit, alege Irish Nut Cream, format dintr-un Latte Clasic, acompaniat de ciocolată albă și aroma de irish cu alune.

Plimbările în aer liber merg perfect cu mixul de ciocolată albă, caramel, gheață, lapte și espresso ce alcătuiesc un Crème Brulee cu gust inconfundabil. Pentru un boost de energie la cote maxime, alege Voltage, o băutură intensă, ce îmbină armonios laptele, gheața, vanilia, boabele mărunțite de cafea și espresso-ul.

Cu o istorie ce începe în 1979 în SUA, Gloria Jean’s Coffees a apărut pe piață ca fiind un magazin de cafea și cadouri. Ulterior, brandul s-a dezvoltat și remarcat prin diversitatea specialităților de cafea din diferite zone ale lumii, precum Columbia, Brazilia sau Sumatra, iar astfel, a ajuns cunoscut la nivel mondial. Clasice sau reinventate, băuturile disponibile te vor impresiona atât prin gust, cât și prin aspect, deoarece ai posibilitatea de a-ți personaliza cafeaua cu design-ul preferat. Trebuie doar să îi specifici modelul dorit baristului, iar acesta va crea artă din cafeaua ta, folosind frișcă, fulgi de cacao sau topping-uri.

 

 

coral