A fost panică, seara trecută, în centrul istoric al Braşovului. Un e-mail sosit pe adresa Poliției anunța că într-unul dintre restaurantele din această zonă ar fi o bombă. Zeci de poliţişti, pirotehnişti şi pompieri au sosit imediat la faţa locului. Perimetrul a fost îngrădit, iar după ce oamenii au fost evacuaţi, pirotehniștii au verificat cu mare atenţie fiecare centimetru. 

Maşinile şi pietonii care treceau prin zonă au trebuit să se supună regulilor stricte ale jandarmilor, care au fost echipaţi cu pistoale şi veste antiglonţ.

Nadia Olaru: IPJ Braşov:  În urma investigațiilor efectuate de către echipe de pirotehniști, împreună cu echipe de cercetare formate de poliţişti din cadrul IPJ Braşov, s-a constatat faptul că aspectele transmise nu se confirmă. În continuare, poliţiştii efectuează cercetări în vederea identificării persoanei care a efectuat sesizarea şi dispunerea măsurilor legale ce se impun. 

Toate interdicțiile au fost ridicate după ce pirotehniștii au verificat fiecare centimetru al restaurantului cu un câine special dresat pentru găsirea explozibilului, dar și cu echipamentul tehnic din dotare.

coral