Cristian Pomohaci este, fără îndoială, unul dintre cei mai controversați interpreți de muzică populară din țara noastră. În trecut, acesta a fost preot, dar reprezentanții Sinodului Mitropolitan al Mitropoliei Ardealului au decis caterisirea acestuia după ce a fost implicat într-un scandal cu avansuri sexuale în rândul unor minori. Acum, la ceva vreme de atunci, au ieșit la iveală detalii teribile legate de copilăria artistului.

Cristian Pomohaci, agresat de proprii părinți

Cristian Pomohaci nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. La un moment dat, numele său a fost implicat într-un scandal uriaș. În 2018, acesta a fost acuzat de pedofilie după ce au fost găsite înregistrări în care le cerea minorilor diverse favoruri sexuale. Reprezentanții Sinodului Mitropolitan al Mitropoliei Ardealului au reacționat imediat și au decis caterisirea lui Cristian Pomohaci.

Acum, la patru ani de la scandalul în care a fost implicat, fostul preot a decis să vorbească despre copilăria sa. Acesta a dezvăluit, în cadrul unui interviu acordat lui Aurelian Preda, că părinții săi îl agresau fizic atunci când greșea.

 „Pot să spun că am fost cel mai rău copil din lume! N-am fost un copil ascultător. Asprimea și duritatea părinților pe care au avut-o față de mine, m-au făcut să înțeleg ce bine e să fie un părinte aspru, că își scoate copilul om.

Ce bătaie căpătam de la tata când umblam cu ciocanul lui, mama ne bătea mai tare și mai des decât tata. Cu joarda și cureaua ne băteau, amândouă sunt dureroase. Dar unde dă mama, crește!”, spunea Cristian Pomohaci, potrivit starpopular.ro.

Dezvaluiri cutremuratoarea din copilaria lui Cristian Pomohaci

Cristian Pomohaci, despre relaţia pe care a avut-o cu mama sa

Cristian Pomohaci recunoaște că nu a avut deloc o copilărie ușoară. Fostul preot își amintește că cea care i-a dat viață era foarte strictă și rece. De altfel, acesta a dezvăluit că femeia nu i-a spus niciodată „La mulți ani!” și nu i-a arătat afecțiune.

Cu toate astea, artistul nu și-a judecat niciodată părinții. Ba mai mult, acesta consideră că bătăile încasate l-au transformat în omul care este astăzi. Din cauza acestor declarații pro violenţă, cântărețul a fost aspru criticat de opinia publlică.

„Părinții nu ne-au lăsat niciodată să le spunem pe nume, și astăzi le vorbim cu dumneavoastră. Îi consider cei mai buni părinți din lume, cu toate că nu mi-au dat nimic.

Mama nici nu mi-a spus la mulți ani, nici nu cred că știe când am împlinit 18 ani. Mama e cea mai mare cățea! E o vorba pe care am auzit-o de multe ori de la oamenii bătrâni.

Asta pentru că ii zice copilului NU, apoi se întoarce și spune: cum să nu, e copilul meu. Plină de dragoste se întoarce tot dumneai.”, a declarat Cristian Pomohaci. coral