Un fost proprietar de hotel își amintește și acum cum era Andra la începuturile sale în cariera muzicală. Bărbatul care organiza spectacole în hotelul său a declarat că s-a întâmplat, și nu o dată, ca Andra să cânte gratis la el.

Tatăl Andrei, care era și impresarul ei, îl ruga să o lase pe Andra să cânte fără bani, doar pentru a deveni cunoscută. El știa că fiica lui este un munte de talent și tot ce își dorea în acel punct era ca pe Andra să o vadă cât mai multă lume, să devină cunoscută, scrie bzi.ro.

„O știu pe Andra înainte de Măruță. Eu când aveam cazinou la Hilton, prin ’98, ’99, 2000, Andra avea vreo 16 ani și venea cu taică-su cu trenul de la Cluj. Mă ruga taică-su: Domne, vreau să cânte fata mea gratis! Omul foarte deștept. Taică-su era impresarul ei. Deci omul foarte deștept, foarte ok. Foarte bun impresar, tatăl Andrei. El a ridicat-o foarte mult”, a spus omul de afaceri.

Ce a spus Andra despre relația cu tatăl ei

Într-un podcast, Andra a vorbit despre începuturile sale în muzică și despre relația cu tatăl ei care i-a fost, foarte multe vreme, și impresar. Mihai Alexandru o însoțește și acum pe Andra la concerte, însă situația stă diferit pentru că artista are o echipă numeroasă și nu se mai bazează, ca altă dată, exclusiv pe părintele ei.

Andra și tatăl ei sunt caractere puternice și sunt dese ocaziile în care se contrazic, dar până la urmă, tot ajung la un numitor comun.

„Este şi el implicat în proiectul Andra, dar am lăsat lucrurile mai uşor. Pentru că nu vreau eu, fata lui, să fie suprasolicitat. Sunt mereu într-o alertă şi fugă, de la un eveniment la altul, dar ţin pasul şi ritmul acesta. Vreau să-l menajez din dragoste şi din respect pentru ceea ce a făcut pentru mine”, a spus Andra pentru Click.

coral