Omul de afaceri arădean Nicolae Cilan susţine că există un dosar penal pentru trafic de muniţie şi arme de vânătoare în care sunt implicaţi atât fiica, cât şi băieţii lui Gheorghe Dincă, dar că aceştia nu-şi fac probleme pentru că, spun ei, au spatele asigurat.

“Există un dosar penal pentru trafic de muniţie şi arme. Dacă ai tupeul să aduci cartuşe, le cumpăra cu 16 cenţi şi le vinde cu un euro, un euro şi ceva la vânătoare, vorbim de mii de cartuşe, pe care le-am văzut eu, am vâzut când le descărcau din aparatele de cafea şi mai sunt şi alţi martori.

L-am trimis pe avocatul meu la Parchet să vadă ce s-a întâmplat cu acel dosar, pentru că noi ne-am constituit parte civilă în dosarul respectiv, cerând despăgubiri, pentru că ne-a afectat imaginea. Deci acele cartuşe erau vândute la negru. Dacă ai tupeul să vinzi cartuşe, cât mai e să faci trafic de fiinţe umane?!“, a declarat Nicolae Cilan la România TV.

Semnele de pe fruntea criminalului din Caracal ridică… semne de întrebare

După cum se poate observa în fotografia de mai sus, Gheorghe Dincă are două semne clare pe frunte, ca și cum ar fi fost lovit sau ca și cum ar fi căzut. Aceste semne nu au existat în fotografiile inițiale, fotografii făcute în momentul arestării sau imediat după. Firește, semnele de întrebare nu pot fi neglijate, însă deocamdată nu se cunosc motivele care au dus la apariția acestor semne ”suspecte”. După arestare, Gheorghe Dincă i-a acuzat pe polițiști că l-ar fi lovit, cerând să fie și consultat de medici, numai că – atunci – cele două semne de pe fruntea criminalului nu existau. ”Strâns cu ușa” pentru a mărturisi întreaga activitate criminală? O căzătură suspectă despre care nu s-a vorbit până acum? Misterul persistă…

coral