Ioan Macesanu, tatal Alexandrei, reuseste cu mare greutate sa faca fata acestui soc teribil prin care trece familia sa. Barbatul este de parere ca ar fi putut face mult mai mult in acele ore in care o cauta pe fiica sa si chiar spera ca aceasta este inca in viata.

Gheorghe Dinca, ”Monstrul din Caracal”, a recunoscut in fata anchetatorilor ca le-a ucis pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, numai ca trupurile adolescentelor nu au fost gasite. Conform mediafax.ro, Ioan Macesanu a declarat ca s-a aflat la doar o strada distanta de locul unde se presupune ca s-ar fi aflat Alexandra.

„La cate am vazut si eu, ca pana acum nu am avut de-a face, e posibil orice… Da, e posibil. Si azi am fost (am cautat – n.r.), am fost prin spate pe la Redea. Am cautat in culturi, in canale, unde vedeam, ne duceam sa facem ceva”, a spus tatal Alexandrei, la Antena 3.

„Noi am trecut la o strada de ea. Noi am fost pe Decebal si ea a fost pe Craiovei. Ma invinovatesc foarte mult, poate puteam face mai mult. Poate a fost un semn”, a spus barbatul.
Mama Alexandrei, sunata de Gheorghe Dinca in timp ce aceasta era impreuna cu un politist

Informatiile cuprinse in raportul pe care l-au intocmit politistii pentru Ministerul de Interne. arata ca joi, 25 iulie, in jurul orei 10:00, mama Alexandrei Macesanu era audiata de un politist dupa ce cu o zi in urma declarase disparitia fiicei sale. La ora 10:30, cand un agent era in casa parinteasca a adolescentei si statea de vorba cu mama ei, incercand sa afle mai multe date si cerea si fotografia Alexandrei, Gheorghe Dinca a sunat-o pe femeie. Criminalul din Caracal i s-a adresat cu apelativul “mama soacra” si i-a dezvaluit ca fata sa este bine si ca urmeaza sa plece in Anglia ca “sa faca bani”, relateaza digi24.

Conversatia telefonica s-a purtat in prezenta unui politist din satul Dobrosloveni, iar dupa finalizarea discutiei dintre mama Alexandrei si Gheorghe Dinca, agentul a incercat de mai multe ori sa sune la numarul de telefon de la care fusese apelata femeia ca sa afle despre cine este vorba. Din acel moment, asasinul nu a mai raspuns la telefon.

coral