Ediția de joi, 21 martie, a emisiunii „Ferma” a venit cu o nouă eliminare. De data aceasta, Vali Bărbulescu a fost primul „bandit” care a părăsit show-ul, în urma duelului cu Silviu Tolu, iubitul lui Lili Sandu.

Vali Bărbulescu a fost ales să intre la duel de către fermierul săptămânii, care a fost din nou Cătălin Moroșanu. Conform regulilor competiției, Vali a fost nevoit să își aleagă de unul singur „rivalul” și, deși unii concurenți l-au sfătuit să îl propună pe Remus, care s-a accidentat, Bărbulescu a decis să fie corect până la capăt.

Înainte de a părăsi Ferma, Otniela i-a mărturisit lui Vali că nu și-ar dori să lase „lucrurile” dintre ei așa. În urma comportamentului ei, când „rece”, când „cald”, fotograful a avut o atitudine neașteptată. „Era o vreme când ma impresiona zâmbetul tău, dar acum…”, i-a răspuns rece Vali.

O dezvăluire uimitoare făcută de Vali Bărbulescu a fost făcută tot în ediția de joi seara, când acesta i-a mărturisit Otnielei că s-a iubit timp de un an de zile, cu Lili Sandu, iubita lui Silviu Tolu. Mai mult, acesta a mărturisit că nu știe dacă ar fi bine să îi spună asta lui Silviu înainte de duel.

Faptul că revine în București nu-l dezamăgește prea tare pe Vali Bărbulescu. „Am încă sufieciente dorințe neîmplinite. În curând sper să-mi îndeplinesc dorința de a deveni pilot de avion. E ceva la care visez de când eram mic. Încep școala de pilotaj și apoi cine știe, poate veți auzi pe un zbor de linie o voce de radio spunând „Vă vorbește căpitanul Bărbulescu”, a spus Vali. Singura lui dezamăgire este aceea că nu a reușit să obțină marele premiu, bani pe care i-ar fi investit în educarea unor copii lipsiți de susținere. „Cu banii din premiu voiam să fac un hub creative pentru elevii de liceu. Sunt atâtea talente irosite din lipsă de susținere, vreau să-mi las mai departe experiența mea de 25 de ani”, a mai spus Bărbulescu.

coral