Antena 1 lucreaza la schimbari majore in program, iar prima care se afla pe lista este Diana Munteanu, cu emisiunea ”Prietenii de la 11”, despre care se zvoneste ca va fi scoasa din grila.

Televiziunile isi revizuiesc grila de programe si se pare ca se vor produce schimbari si la Antena 1. Aici, din informatiile Paginademedia.ro, postul din Baneasa lucreaza la modificari in zona programelor de dimineata si de la pranz.

Sunt vizate emisiunile „Neata cu Razvan si Dani”, „Prietenii de la 11” si „Observatorul”. Potrivit sursei citate, in grila Antena 1 ar urma sa apara un buletin de stiri la ora 12.00, iar pentru scaunul de prozentator s-au facut deja mai multe teste. Posibile gazde sunt mai multe nume din interior, dar si de la alte televiziuni de stiri, cum ar fi Romania TV si Digi 24.

In varianta cu Observatorul de la ora 12.00, emisiunea „Prietenii de la 11.00”, cu Diana Munteanu si Florin Ristei ar urma sa iasa din grila. Emisiunea a fost lansata in urma cu doi ani ca un competitor la „Vorbeste lumea”, de pe Pro TV. Intervalul de dimineata lasat liber de acest show va fi umplut de

„Neata cu Razvan si Dani”, emisiune ce va fi prelungita de de la ora 8.00 pana la 12.00. Asadar schimbarile vor face matinalul mai lung si va aduce buletinul de stiri la ora 12.00.

coral