Chiar daca a ajuns la o vârstă, spunem noi înaintată, Monica Bârlădeanu are în continuare o siluetă de adolescentă. Vedeta se mândrește cu un trup de vis, care ar face invidioase multe femei din showbizul autohton. Recent, ea a dezvăluit ce stil de viață duce și care este dieta pe care o urmează.

Monica Bârlădeanu arată foarte bine la 41 de ani. Actrița se mândrește cu un trup de invidiat, de care se îngrijește de mulți ani. Vedeta a mărturisit ce dietă urmează și cum are grijă de corpul ei.

Dieta Monicăi Bârlădeanu

Actrița din serialul „Vlad” a dezvăluit că de mai mulți ani urmează dieta hiperproteică care i se potrivește de minune și o scapă de kilogramele în plus. Mai mult, vedeta a renunțat la dulciuri și are grijă să completeze dieta și cu un program de sport.

„În cazul meu funcţionează cel mai bine dieta hiperproteică, însă m-aş feri s-o detaliez, pentru că fiecare corp e diferit. În momentul în care cineva se decide să urmeze o dietă, ar trebui să consulte un nutriţionist. În cazul meu funcţionează regimul care înseamnă mâncat câte puţin din trei în trei ore”, a declarat Monica Bârlădeanu pentru „Ce se întâmplă doctore?”.

Monica Bârlădeanu a renunțat la dulciuri

Dieta Monicăi Bârlădeanu implica multe sacrificii. Astfel, Monica Bârlădeanu a declarat că pentru a fructifica dieta pe care o folosește a decis să renunțe la dulciuri. Mai mult, are grijă că în fiecare zi să respecte mesele principale ale zilei și să nu se înfometeze.

„Dulciurile de orice fel. E foarte adevărat că nici n-a fost greu, pentru că îmi plac mai degrabă alimentele sărate decât cele dulci.

Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado, dar, dacă am timp, îmi place ritualul omletei. La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă ( cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi.

În timpul zilei ronţăi din când în când migdale crude, cât să nu ajung la masă înfometată tare. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când”, a mai spus Monica Bârlădeanu.

Monica Elena Bârlădeanu s-a născut la data 12 decembrie 1978, în Iași. Ea este cunoscută și sub numele americanizat Monica Dean fiind o actriță română.

Monica Bârlădeanu este populară atât în România, cât și în străînătate, în primul rând că prezentatoare de televiziune. În SUA a acceptat un rol în serialul Lost, în anul 2006, după rolul din Moartea domnului Lăzărescu (regizor Cristi Puiu). Monica Bârlădeanu face parte din distribuția serialului Vlad, de la Pro TV.

Ce este dieta hiperproteică

Dieta hiperproteică este soluția ideala pentru cei care vor să slăbească fară să se confrunte cu lipsa de vitalitate. După cum o spune și numele, aceasta dieta privilegiază consumul de alimente bogate în proteine (carne, peste, fructe de mare, oua, soia) și le interzice pe cele care conțin zahar și grăsimi. Scăderea în greutate este semnificativa, mai ales daca dieta este însoțită de o minima activitate fizica și de o buna hidratare.

Care sunt avantajele dietei hiperproteice

Dieta hiperproteică are o serie de avantaje demne de luat în considerare:

–  Favorizează pierderea unui număr mare de kilograme într-un timp relativ scurt;
–  Persoanele care o urmează nu se vor simți nici înfometate, nici obosite, nici frustrate, întrucât aceasta permite consumul de alimente variate;
–  Nu vă fi nevoie să se tina o socoteala stricta a caloriilor, întrucât importanta nu e cantitatea de alimente ingerate, ci tipul acestora;
–  Proteinele „taie foamea”, mai ales atunci când sunt combinate cu legume, astfel încât senzația de sațietate se vă instala relativ repede după o masa hiperproteica;
–  Alimentele consumate în cadrul dietei hiperproteice ajuta la reducerea celulitei, la netezirea pielii și la menținerea în buna forma a mușchilor. coral