Compania de Transport Public Cluj-Napoca anunță că, începând cu data de 1 septembrie 2019, nu se vor mai emite abonamente pe suport de hârtie pentru liniile din Cluj-Napoca.

Utilizatorii de abonamente nominale sunt invitați ca, începând cu data de  15 iulie 2019, să achiziționeze cardurile nominale de la Centrele de vânzare Carduri. Prezentarea la un Centru de vânzare este necesară o singură dată, pentru emiterea cardului nominal. Ulterior, cardurile se vor putea reîncărca la oricare din cele 61 automate din stațiile de transport dar și la Centrele de vânzare.

Cardurile nenominale se pot achiziționa și reîncărca de la cele 61 automate stradale și de la Centrele de vânzare și se încarcă cu titluri de călătorie nenominale (abonamente nenominale sau bilete electronice).

Pentru a evita aglomerația vă rugăm să obțineti din timp cardurile de transport. CTP este în curs de stabilire a unor amplasamente suplimentare de eliberare a cardurilor de transport.

Informații despre achiziționarea, reîncarcarea și validarea cardurilor de transport puteți găsi pe site-ul www.ctpcj.ro, secțiunea TICKETING.

coral