Ultima editie a emisiunii Ferma – Un nou inceput, a fost difuzata de Pro TV, joi seara. Dupa mai bine de 4 luni de competitie, drame, aliante si strategii, Catalin Morosanu si Marius Craciun s-au luptat pentru marele premiu in valoare de 50.000 de euro. Marius a castigat duelul, dar din pacate nu se va putea bucura de intreaga suma.

Ce va face Marius Craciun cu banii de la Ferma

In urma cu 17 saptamani, inainte de inceperea show-ului, Marius spunea ca daca va castiga marele premiu, va incerca sa isi ajute familia. „Munca nu ma sperie. Am avut multe job-uri astfel incat sa imi pot castiga painea si sa-mi ajut familia. Daca voi castiga Ferma, vreau sa folosesc banii pentru a le asigura celor dragi o viata decenta”, spunea razboinicul Ninja.

Intr-un interviu acordat pentru Pro TV la scurt timp dupa ce a castigat marele premiu pus in joc la emisiunea Ferma, Marius Craciun a marturisit ca va folosi o parte din bani sa isi plateasca datoriile.

„In primul rand as vrea sa spun ca pentru mine a fost ca o lectie de viata, am invatat foarte multe lucruri si consider ca m-a maturizat foarte mult. Ma bucur ca am avut ocazia sa cunosc oameni noi. Cu majoritatea banilor imi voi achita datoriile si ratele pe care inca le mai am, o parte din ei se vor duce catre creditul pe care il am pentru apartament si o alta parte ma gandesc sa o economisesc pentru orice eventualitate”, a declarat Marius Craciun.

El a vorbit si despre apropierea de Diana Belbita, care s-a produs treptat, dupa ce Remus si Claudia, persoane de care cei doi erau atasati, au plecat din Ferma.

„Am ramas practic ai nimanui si am incercat sa ne unim cat mai mult, am inceput sa vorbim mai mult, practic ne aveam unul pe celalalt. Asta este un lucru mare sa ai pe cineva aproape intr-o asemenea competitie, unde fiecare este doar pentru el…  Conteaza mult sa primesti o imbratisare atunci cand te simti demoralizat sau foarte obosit si te gandesti ca mai ai un drum foarte lung pana in finala. E bine sa ai pe cineva care sa-ti spuna o vorba buna, iar Diana a facut asta de fiecare data, si eu pentru ea la fel”, a spus Marius.

coral