La data de 20 iulie a.c., în jurul orei 21.20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Cluj au depistat un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe strada Izlazului, din Cluj-Napoca, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

 

Testarea cu aparatul etilotest a acestuia a relevat o concentrație de peste 0.65 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.

 

Polițiștii efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub inflenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal. 

 

***

 

La data de 21 iulie, a.c., în jurul orei 00.10, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Dej au depistat un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din comuna Cășeiu, în timp ce se deplasa cu un autovehicul pe strada 22 Decembrie 1989, din municipiul Dej, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. 

 

Poliţiştii l-au testat pe cel în cauză cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de peste 1.35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice, în cauză fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub inflenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal. coral