Veste tristă pentru fanii Elenei Gheorghe. Artista este îndoliată și se pregătește pentru înmormântarea unei persoane foarte dragi. Familia Gheorghe este una dintre cele mai frumoase și unite, cunoscute de publicul din România.

Din nefericire, acum în prag de sărbători trece prin clipe extrem de grele.

Doliu în familia Elenei Gheorghe

Familia Gheorghe a primit o lovitură grea acum înainte de sfintele sărbători. Bunica Elenei Gheorghe, mama interpretei de muzică populară, Mărioara Man Gheorghe, s-a stins din viață în cursul zilei de miercuri, 15 decembrie 2021.

Acum întreaga familie se pregătește pentru înmormântare. Mama Mărioarei Gheorghe era extrem de iubită de către copiii, nepoții și strănepoții ei. În urmă cu puțin timp, Costin Gheorghe, fratele Elenei Gheorghe a postat pe contul său de Instagram o poză cu doliu, iar internauții i-au transmis condoleanțe.

Bunica Elenei Gheorghe a trecut printr-o cumpănă mare legată de sănătate în urmă cu doar un an. Femeia ajunsă la venerabila vârstă de 80 de ani a primit atunci puține șanse de supraviețuire din partea medicilor, dar Dumnezeu a avut alte planuri pentru ea.

La începutul acestui an era cât pe ce s-o pierdem pe bunica. Din punct de vedere medical erau foarte puţine şanse să trăiască însă Dumnezeu a făcut o minune şi ne-a mai lăsat-o să ne bucurăm de ea. Miracolul există şi prin rugăciune îl putem dobândi, spunea Elena Gheorghe.

Bunica Elenei Gheorghe avea 80 de ani

Din nefericire, de data aceasta, femeia nu a mai supraviețuit. Întreaga familie Gheorghe se pregătește pentru înmormântare. Sunt momente grele pe care le cunosc doar cei care au pierdut persoane foarte dragi. Durerea este amplificată și de faptul că în această perioadă toată lumea ar trebui să fie fericită, întrucât se apropie sărbătorile de iarnă, Nașterea Domnului.

În toamna acestui an, familia Elenei Gheorghe a traversat o perioadă grea, din cauza faptului că 11 membri au luat virusul. După ce s-a terminat greul, artista le-a transmis românilor să aibă grijă de ei și de familiile lor, să se protejeze, pentru că toți merităm să fim iubiți și salvați. coral