Chiar dacă la prima vedere pare una dintre cele mai vesele vedete, Dorian Popa ascunde un trecut trist, marcat de traumele copilăriei. De curând, vloggerul a făcut mai multe declarații uimitoare legate de tatăl său, care a murit în urmă cu mai mulți ani.

Părinții lui Dorian au divorțat atunci când era doar un copil, iar suferința mamei care a durat foarte mult timp după ce tatăl lui a plecat și-a lăsat amprenta adânc. Mai mult, vedeta susține că nu a putut niciodată să îi ierte pentru faptul că a vrut îi ia de lângă mama sa, (nr. să câștige custodia) nici după ce tatăl său nu mai era printre cei vii.

„Nu am mers la el la înmormântare. Nu-mi pare rău, poate mulți o să mă judece. Pur și simplu nu pot să-l iert.

Tata așa a vrut să facă și cu copiii. Voia neapărat ca eu să merg la el. Eu am refuzat, așa am simțit atunci că trebuie să stau cu mama”, a declarat Dorian Popa în cadrul unui podcast.

Avea nevoie doar de „scuze”

Totodată, Dorian Popa a spus că ar fi fost gata să îi dea o nouă șansă tatălui său , dacă acesta și-ar fi cerut scuze.

“Mi-a dat un mesaj după mulți ani, dar când știu cât rău i-a făcut mamei mele, câte tone de lacrimi a vărsat mama din cauza lui. Mi-a dat un mesaj când am ajuns celebru și mi-a zis doar atât: felicitări!”, a adăugat Dorian Popa.

coral