Polițiștii clujeni au amendat două restaurante din Cluj-Napoca cu sumele de 5.000, respectiv 2.000 de lei. Unul dintre localuri este Shanghai de pe Calea Turzii, în timp ce al doilea este ROD.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Cluj-Napoca au identificat un operator economic care nu respecta măsura suspendării activității în spaţiul închis, acesta desfăşurându-şi activitatea într-un spaţiu format din acoperiș și patru pereți (trei pereţi tip prelată şi un perete din sticlă), contrar prevederilor legale, în interior aflându-se aproximativ 60 de persoane.

 

Operatorul economic a fost sancţionat contravenţional în confomitate cu Legea 55/2020, cu amendă în valoare de 5.000 de lei. Reprezentanţilor localului li s-a solicitat demontarea a 3 pereţi pentru a-și putea continua activitatea în mod legal, aceştia conformându-se.

Totodată, în cadrul acţiunii, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie au identificat un alt operator economic care nu respecta măsura suspendării activităţii, desfășurându-și activitatea în spațiu închis, spațiu format din acoperiș și patru pereți din prelată.

 

Două restaurante amendate în câteva ore

La sosirea poliţiştilor, în interiorul localului se aflau aproximativ 20 de persoane. Astfel, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale în conformitate cu Legea 55/2020, cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

Fiindu-le solicitată demontarea a 3 pereți pentru a-și putea continua activitatea în mod legal, reprezentanții localului s-au conformat.

coral