Bomba iernii este, clar, vestea ca Victor Slav are o iubita! Iar de data aceasta este pe bune, o relatie asumata, recunoscuta de Victor in urma cu o luna si jumatate.

Deci, din pacate, domnisoarelor, cel mai ravnit burlac din Romania nu mai este singur, ci traieste o poveste de dragoste frumoasa si discreta de cateva luni. Cine este fermecatoarea tanara care i-a furat inima "vulturului" Slav?

Victor Slav si iubita lui au o relatie foarte serioasa! Cei doi sunt impreuna de sase luni

Offf, dragile noastre, rar iti este dat sa vezi asa o…superbitate… Este sexy, senzuala, cu patratele pe abdomen, par lung si des, ochi albastri si o atitudine de "femme fatale" demna de filmele lui James Bond.

In zadar am cautat un cusur la faptura asta… N-am gasit nimic. Nici nu e de mirare ca l-a vrajit pe prezentatorul tv. Superba Raluca are cu ce…

In alta ordine de idei, se observa ca bruneta si Victor Slav au o relatie din ce in ce mai serioasa. Spunem asta pentru ca Victor le-a prezentat-o prietenilor si rudelor lui pe actuala partenera de viata. Cei doi indragostiti petrec mult timp impreuna, dar prefera sa evite locurilor unde ar deveni "victime" sigure ale paparazzilor.

 

coral