Cele doua vedete au intrat in conflict dupa ce Magda Vasiliu, fosta prezentatoare la Prima Tv, a declarat in cadrul unei emisiuni cat de ”ireal si penibil” i se pare cuplul Brigitte si Florin Pastrama.

Brigitte Pastrama a luat foc dupa ce a auzit ceea ce Magda Vasiliu a spus despre ea si despre noul ei sot. Vedeta a reactionat imediat si a vrut sa-i demonstreze fostei prezentatoare ca nu este deloc penibla si ca opulenta pe care o afiseaza nu este deloc falsa.

„Draga Magda Vasiliu, eu, Brigitte Pastrama pe care o consideri penibila, nu am imprumutat niciodata rochii de nici unde, pentru nici un eveniment monden, si-mi plac enorm de mult evenimentele cu staif. Si eu, si sotul meu, ne permitem sa ne imbracam si incaltam si chiar sa organizam o nunta de peste 100.000 €. Uneori opulenta chiar nu este falsa, asa cum crezi. Si poate prostii aia asa cum ne numesti au terminat si o facultate, gen dreptul – Florin sau vreo doua- eu… Iti sugerez inainte sa arunci cu apelative gratuite sa te documentezi macar putin. Deoarece este posibil uneori sa cazi chiar tu in penibil”, a scris Brigitte Pastrama pe retelele de socializare.

Magda Vasiliu a scris un mesaj dur pe Facebook, dupa ce i-a vazut pe Brigitte Sfat si pe actualul ei partener de viata, Florin Pastrama, in cadrul unei emisiuni la TV. Ea a declarat ca a fost uimita de cum vorbesc si se comporta cei doi soti.

„Hai, fa! Hai, hai in apa, fa!” Asta l-am auzit azi pe un individ, Pastrama, chemand-o in apa Marii Negre pe Brigitte Sfat, care chicotea flatata cumva de atentia iubitului/sotului (n-am inteles exact). Era in emisiunea lui Maruta… Am ajuns sa vad imaginile astea, care va spun sincer ca m-au marcat iremediabil si profund, doar pentru ca nu m-am putut dezlipi de TV. Stiu, e gresit, e nasol, dar, asa a fost… Un cuplu mai stupid, mai ireal, mai penibil, rar mi-a fost dat sa vad…. Povesteau cum draperiile au costat 200 de milioane, cum cestile de cafea vreo 4.000 de euro… Eu urmaream in stare de soc. Si am vazut multe de a lungul timpului… Continuam sa repet, cu riscul de a-l plictisi/enerva pe Cosmin Stoian, ca „oamenii astia chiar exista”… cred ca incercam sa ma conving pe mine insami ca-s reali… Cand, usor-usor, mi-am revenit din soc, am schimbat canalul si am dat de avocata lui Mazare. Alt soc! Si am inceput iar sa mi spun ”oamenii astia chiar exista”…

Acum sunt bine. Am depasit socul. Am depasit lehamitea si stupoarea… sunt ok. Pana la meciul de maine nu ma mai uit la tv . Asta ca sa fiu sigura ca nu patesc nimic si pot vedea linistita Romania-Germania….Dar, oamenii chiar exista…”, a comentat Magda Vasiliu.

coral