Un apel la 112 solicita interveția de urgență a salvatorilor pe un câmp din comuna Romuli, județul Bistrița-Năsăud. Un echipaj al SAJ BN s-a deplasat în zona menționată, iar acolo a fost găsit cadavrul unui bărbat care a fost împușcat în cap. Lângă corpul fără viață, polițiștii au găsit și o armă de vânătoare.

„Echipajul SAJ împreună cu un echipaj de politie au pornit pe jos către locul solicitării, traseul fiind foarte greu și neaccesibil cu mijloace de transport. Traseul durează aproximativ o oră și jumătate pe jos” au transmis reprezentanții SAJ BN.

După o perioadă mai îndelungată, echipajul medical a ajuns la locul intervenției și a constatat decesul. „La locul solicitării echipajul B2 SAJ a găsit un bărbat de 52 ani, cu leziuni incompatibile cu viata. Leziunile au fost provocate prin împușcare în cap, cu o pușcă de vânătoare. Echipajul a declarat decesul acestuia la locul intervenției” a declarat Ciprian Păcurar din cadrul SAJ BN.

„Astăzi, 18 martie, polițiștii Postului de Poliție Romuli au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat din localitate a fost găsit inconștient în locuință. Din primele verificări s-a constatat faptul că este vorba despre un bărbat de 52 de ani, din localitate. Acesta este deținător legal de armă de vânătoare, care prezenta o plagă împușcată. În urma intervenției echipajului medical, din păcate a fost constatat decesul bărbatului. Cadavrul bărbatului urmează să fie transportat la spital în vederea efectuării unei expertize medico-legale. Aceasta va stabili cauza decesului. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă” transmite IPJ BN

„Bărbatul avea 52 de ani și era vânător, cu acte în regulă. Din păcate și-a pus capăt zilelor. Acum vreo două luni soția l-a părăsit și a plecat cu tot cu cei patru copii de la el. Nu a putut suporta durerea. Zilele trecute a venit la primărie pentru actele pentru subvenție APIA și mi-a spus că nu mai suportă despărțirea. Și uite că a ales să-și pună capăt zilelor. Dumnezeu să-l ierte!” a declarat primarul comunei Romuli, Ioan Monița, potrivit Bistrițeanul.ro.

 

coral