O femeie de 37 de ani s-a sinucis miercuri dimineața, în jurul orei 05:40, pe strada Streiului din Cluj-Napoca. Din primele informații, se pare că tânăra s-a aruncat de la etajul 7.

„O autospecială și un echipaj SAJ au fost dislocate în cursul acestei dimineți pentru a acorda asistență medicală de urgență unei persoane căzute de la înălțime, dintr-un imobil situat pe strada Streiului din municipiul Cluj-Napoca.
Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 05.40, iar la fața locului au găsit o femeie, în vârstă de cca 30 de ani, întinsă pe jos, în stare de inconștiență și fără semnale vitale. Pompierii au început imediat manevrele de resuscitare, împreună cu echipajul SAJ, care au durat mai bine de o oră, însă fără a readuce semnalele vitale femeii”; a transmis ISU Cluj.

Echipajele care au sosit la incidentul din cartierul Între Lacuri nu au mai putut face nimic pentru victimă și au confirmat decesul femeii de 37 de ani.

„La data de 7 iulie anul curent, în jurul orei 05.40, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o persoană de sex feminin a căzut de la etajul unui imobil, situat în cartierul Între Lacuri din municipiul Cluj-Napoca. La fața locului a fost stabilită identitatea persoanei, respectiv o femeie în vârstă de 37 de ani, din Cluj-Napoca. Au fost aplicate manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, a fost declarat decesul acesteia. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a informat IPJ Cluj.

coral